Bestemmingen Inspiratie Informatie

Proef de Kerstsfeer bij de gezellige vakantiehuizen in Nederland

Tijdens een verblijf in de vakantiehuizen in Nederland kunt u zorgeloos genieten van uw Kerstvakantie. Vaak is er een ingerichte keuken. De complete inrichting van deze accommodaties geven de toeristen... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Nederland


Informatie

Tijdens een verblijf in de vakantiehuizen in Nederland kunt u zorgeloos genieten van uw Kerstvakantie. Vaak is er een ingerichte keuken. De complete inrichting van deze accommodaties geven de toeristen al snel een ‘eigen’ gevoel. Het aanbod van vakantiehuizen voor Kerst in Nederland is groot; als u rust en gezelligheid wilt met uw eigen gezin, zoekt u een ander type accommodatie dan dat u met vriendengroep op stap gaat.

De Nederlandse kust

De vakantiehuizen aan de Nederlandse kust en op de Wadden zijn fijne adressen voor uw Kerstvakantie in Nederland. Een dagje op het strand liggen is er natuurlijk niet bij maar u kunt wel heerlijk uitwaaien langs de waterlijn bij de zilte zeewind tijdens een wandeling of mountainbiketoer. De eetgelegenheden zijn zeker tijdens de Kerstvakantie geopend en zullen u graag een heerlijke feestmaaltijd serveren als u geen zin in koken heeft. Bezoek een van de badplaatsen, kijk er rond, ga wat winkelen of bezoek een museum. In de grotere badplaatsen zoals Scheveningen worden tijdens de Kerstvakantie concerten en theatervoorstellingen en musicals opgevoerd. Houdt internet in de gaten en verwen uzelf met een mooi eindejaarsconcert van uw favoriete artiest.

Cultuur en gezelligheid

Ook in Nederland organiseren steeds meer steden een Kerstmarkt met alles erop en eraan. Maastricht, Amsterdam, Groningen en andere ontvangen u graag op deze markt. Ontdek de mooie plekjes in de stad van uw keuze en ga lekker uit eten, luxe of eenvoudig. U kiest voor een vakantiewoning bij uw favoriete stad zodat u onbezorgd de stad kunt verkennen. Als u kiest voor een stad als Amsterdam kunt u een fiets huren zodat u in een korte tijd veel kunt zien of gewoon omdat u niet van wandelen houdt. Het platteland van Nederland is rijk aan mooie dorpen. Pak de fiets of de auto en ontdek de kleinschalige dorpen met een vaak schilderachtige uitstraling, afhankelijk van welke provincie. Verwen uzelf met een mooi vakantiehuis voor Kerst in Nederland.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.