Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Proef de Kerstsfeer bij de voordelige vakantiehuizen in Zeeland

U vindt een eigen sfeer bij de vakantiehuizen voor Kerst in Zeeland. De provincie Zeeland is een unieke provincie met de meeste dorpen vlak aan de kustlijn. Verder vindt u hier de moderne invloeden van de vakantiegangers naast... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Zeeland


Informatie

U vindt een eigen sfeer bij de vakantiehuizen voor Kerst in Zeeland. De provincie Zeeland is een unieke provincie met de meeste dorpen vlak aan de kustlijn. Verder vindt u hier de moderne invloeden van de vakantiegangers naast de traditionele levensstijl, deze combinatie is heel bijzonder. Het geheim van de meester ligt in het woord Respect. Ook hier heeft het fenomeen kerstmarkten zijn intrede gedaan. Zo zult u in plaatsen als Breskens, Geersdijk, Goes , Middelburg en Veere sfeervolle kerstmarkten kunnen bezoeken of misschien heten ze wel adventsmarkt of kerstfair. Als u Zeeland in deze tijd van het jaar bezoekt, zult u overal mooie versierde winkelstraten en dorpscentra aantreffen waar u gezellig wat kunt winkelen en rondkijken.

Kenmerkend voor Zeeland

Een provincie als Zeeland houdt nog stevig vast aan tradities, zoals het klederdracht dragen tijdens de feestdagen en bijzondere gelegenheden. Ontdek tijdens de Kerstvakantie in Zeeland de streekprodukten zoals de boterbabbelaars- boterzuurtjes maar dan zoet en de bolussen-koeken. Zeeland bestaat uit de schiereilanden St Philipsland, Zuid Beveland en de voormalige eilanden Tholen, Schouwen Duiveland, Noord Beveland en Walcheren. Deze eilanden zijn allemaal onderling met elkaar verbonden door bruggen of anders. Het levert wel een uniek landschap op.

Rondkijken in de omgeving

Vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Zeeland treft u gezellige steden en plaatsen met de mooie monumenten. Er is een uitleg dat dankzij de zilte lucht vele historische monumenten langer mooi bewaard blijven. Bezoek de voormalige havenstad Veere met het gezellige centrum. Als er een laagje sneeuw ligt, hebt u weer een heel andere sfeer als u langs het water loopt. Vlissingen is een van de beschermde stadsgezichten. Op de pier staat een windorgel van bamboepijpen, als u het niet kunt vinden, dan hoort u het wel. Vanaf de boulevard heeft u een mooi zicht over de zee en omgeving. Bij Tholen kunt u wandelen in het polderlandschap met talloze dijken. Een Kerstvakantie in Zeeland is kleinschalig en gemoedelijk.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.