Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Proef de Kerstsfeer bij de betaalbare vakantiehuizen in Noord Brabant

Een vakantie bij vakantiehuizen voor Kerst in Brabant is gezellig. Het leven is goed in het Brabantse land, dit geldt ook voor uw wintervakantie. Afhankelijk van het weer kunt u van alles zien en doen. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Noord Brabant


Informatie

Een vakantie bij vakantiehuizen voor Kerst in Brabant is gezellig. Het leven is goed in het Brabantse land, dit geldt ook voor uw wintervakantie. Afhankelijk van het weer kunt u van alles zien en doen. Een van de attracties tijdens deze vakantie is een bezoek aan een kerstmarkt.

Kerstmarkten in Brabant

We geven u graag een paar voorbeelden van gezellige kerstmarkten in de omgeving van de vakantiehuizen voor Kerst in Brabant. In Best wordt jaarlijks op de Perkplantenkwekerij Leijten een bijzondere kerstmarkt gehouden. U vindt hier allerhande kerstprodukten van eten tot decoraties tot persoonlijke kadootjes. Zo kunt u candelightshoppen-winkelen bij kaarslicht in Heusden Vesting; hier vindt u Brabantse gezelligheid, een levende kerststal, muziek en alles wat bij een kerstmarkt hoort. De kerstmarkt in Steenbergen is sfeervol, deze wordt gehouden op de Grote Markt en in de Gummaruskerk . U vindt hier naast de kerstmarkt met kraampjes kunstenaars die aan het werk zijn, zangkoren die voor een bijzondere sfeer zorgen en u kunt toeschouwer zijn bij de trekzaagkampioenschappen. Zo geeft elke locatie, stad of dorp een eigen invulling aan een kerstmarkt.

Kenmerkend voor Brabant

De Brabanders staan bekend om hun bourgondische leefstijl inclusief lekker eten en drinken. Een Kerstvakantie bij de vakantiehuizen in Brabant is dus een perfecte combinatie. De Brabantse koffietafel is een begrip in Nederland, u kunt hierbij denken aan brandewijn met suiker, roggebrood, krentenbrood, appelstroop en heel veel koffie. Het voldoet niet aan een calorie arm, dieet maaltijd maar het is maar eenmaal kerst per jaar. De Bossche Bol is een grote soes overgoten met gesmolten pure chocolade gevuld met slagroom, dit is eigenlijk een ‘must’ op een terras in den Bosch. Nog een culinair voorbeeld; balkenbrij is een boerengerecht gemaakt uit slachtafval en andere ingrediënten. Smaken verschillen maar velen smullen hiervan. Ontdek een Brabantse stad tijdens een stadswandeling met de mooiste plekjes. Brabant is een gezellige vakantiebestemming voor alle leeftijden.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.