Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vier de Kerst in een gezellig vakantiehuis in Drenthe

Met de vakantiehuizen voor Kerst in Drenthe kiest u voor een gezellige vakantie met het hele gezin. Zo worden er door de hele provincie sfeervolle kerstmarkten georganiseerd. Een mooi voorbeeld hiervan is de winterfair in Orvelte. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Drenthe


Informatie

Met de vakantiehuizen voor Kerst in Drenthe kiest u voor een gezellige vakantie met het hele gezin. Zo worden er door de hele provincie sfeervolle kerstmarkten georganiseerd. Een mooi voorbeeld hiervan is de winterfair in Orvelte. Het boerderijendorp Orvelte is een sfeervolle omgeving voor de ruim 80 stands en marktkramen in kerstsfeer. In Beilen wordt jaarlijks een gezellige kerstmarkt gehouden. Daarnaast is er een soort van rommelmarkt waar hobbyisten maar ook winkeliers hun kerstprodukten aanbieden. In Ruinerwold wordt het kerstrondje gehouden. Dit houdt in dat men op 12 locaties nieuwe ideeën op kan doen, hierbij kunt u denken aan gerechten en activiteiten en decoraties. In Veenhuizen vindt u een dubbele kerstmarkt, de ene op het plein en de andere in de houtloods. U vindt altijd een gezellige kerstmarkt in de omgeving van uw vakantiehuis in Drenthe.

Bezienswaardigheden in Drenthe

Vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Drenthe kunt u de mooie bezienswaardigheden ontdekken. Heel bekend zijn de hunebedden over het landschap verspreid, ook wel dolmen genoemd. Het grootste hunebed ligt bij Borger. De meest acceptabele uitleg van deze dolmen is dat deze vele jaren terug als grafzerken en begraafplaats dienst deden. Het Drents museum is een andere topper, hier vindt u informatie over de geschiedenis van Drenthe. Drenthe is een dunbevolkte provincie, rondkijken in de omgeving van uw vakantiehuis voor Oud en Nieuw in Drenthe biedt gemoedelijke dorpen met soms verrassende kleine musea en gezellige dorpspleinen. Tijdens de decembermaand zijn de winkelstraten en etalages sfeervol versierd.

Actief genieten in Drenthe

Tijdens een Kerstvakantie in Drenthe is een wandeling langs het water of door de natuur altijd mogelijk, of het nu koud is of dat er sneeuw ligt of anders. Het kan zelfs zo koud zijn dat u uw schaatsen kunt inpakken. Een dagdeel winkelen in een van de Drentse steden is altijd een succes, kerstwinkelen en koopjesjagen zijn twee populaire bezigheden tijdens deze vakantie. Ontdek Drenthe zonder stress en veel vakantieplezier in de decembermaand.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.