Verwen uzelf met een voordelig vakantiehuis in Drenthe met Oud en Nieuw

Kies voor een vakantie bij de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Drenthe. U boekt samen met uw vrienden of familie een gezellige accommodatie voor een paar gezellige vakantiedagen aan het einde van het jaar. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Drenthe


Informatie

Kies voor een vakantie bij de vakan vakantiehuizen tiehuizen voor Oud en Nieuw in Drenthe. U boekt samen met uw vrienden of familie een gezellige accommodatie voor een paar gezellige vakantiedagen aan het einde van het jaar. Zo bent u even los van alle verplichtingen zodat u in het nieuwe jaar met volle energie de dagelijkse bezigheden kunt oppakken. Tijdens een eindejaarsvakantie zult u nog diverse kerstmarkten kunnen bezoeken. Informeer bij uw vakantie adres naar de openingstijden en locaties van de markten. Het kerstrondje in Ruinerwold laat u op diverse locaties ideeën opdoen voor activiteiten, gerechten en decoraties met de feestdagen. Op deze manier ziet u alle kerstprodukten in actie, zeker een aanrader als u hier graag mee bezig bent.

Bezienswaardigheden in Drenthe

Een gezellige tijd doorbrengen in uw vakantiehuis voor Oud en Nieuw in Drenthe is leuk maar de liefhebbers van cultuur kunnen ook deze laatste dagen van het jaar interessante monumenten ontdekken. Een bizar monument is het kamp Westerbork, het voormalig doorgangskamp van de Joden tijdens WOII. Naast bizar is het ook een bijzonder historisch feit wat nooit meer mag gebeuren, na een bezoek aan dit voormalige kamp voelt u zich een heel tevreden mens. Bezoek het kasteel van Coevorden, feestelijk versierd en opengesteld voor bezoekers. De kans is zelfs groot dat er rond de jaarwisseling activiteiten georganiseerd worden. Ontdek een museum wat u aanspreekt zoals het Veenpark in Barger Compascuum of het Stedelijk museum in Coevorden. U heeft keus genoeg in Drenthe .

De nationale parken in Drenthe zijn fijne locaties voor een wandeling. Het maakt niet uit of er sneeuw ligt of dat het koud is of anders. Op weer kunt u zich kleden en de natuurlijke omgeving van uw vakantiehuis voor Oud en Nieuw in Drenthe heeft een eigen sfeer compleet met eigen gemoedelijke dorpen zoals in het park Drentsche Aa. Geniet van uw rust en de gezellige sfeer in het mooie Drenthe.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/