Geniet maximaal bij vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Noord Brabant

Een vakantie bij de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Noord Brabant is kleinschalig en gemoedelijk. Elk seizoen valt er in Noord Brabant wel wat te beleven. Een eindejaarsvakantie is gezellig en geeft u de kans om... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Noord Brabant

Speciale Vakantiehuizendeals in Noord Brabant


Informatie

Een vakantie bij de vakantiehuizenvoor Oud en Nieuw in Noord Brabant is kleinschalig en gemoedelijk. Elk seizoen valt er in Noord Brabant wel wat te beleven. Een eindejaarsvakantie is gezellig en geeft u de kans om kennis te maken met de bijna bourgondische levensstijl. U kunt rondkijken in de omgeving, u zult dan ontdekken dat kleine dorpjes elkaar afwisselen met behoorlijke steden. Deze zijn vaak onderling verbonden met een van de vele wandelpaden en fietsroutes in een landelijke omgeving. De decembermaand is een wintermaand, het kan sneeuwen en het kan vriezen, wandelen kan altijd maar neemt u wel goede schoenen mee.

Actief genieten in Noord Brabant

Liefhebbers van de natuur en rust kiezen voor een wandeling door de Biesbosch. Diverse soorten dieren en planten voelen zich hier prima thuis. Een bezoek aan de Efteling, het attractiepark met het sprookjesbos en spannende attracties als de Python, is leuk voor het hele gezin, jong en oud beleeft hier veel plezier aan. Het sneeuwattractiepark Skidome in het dorp Rucphen biedt diverse activiteiten zoals twee skipistes, een ijskartbaan, glowgolfbaan, midgetgolfbaan, baan voor sleedje rijden en een springschans voor de snowboarders. Hier kunt u kennismaken met een sport of uw vaardigheden bijhouden. Vaak kiest men voor wat oefening hier voordat men op wintersportvakantie gaat. De vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Noord Brabant zijn een goede basis van deze wintervakantie.

Bezienswaardigheden in Noord Brabant

Bezoek een van de Brabantste steden voor wat cultuur, historie en bourgondische sferen. Den Bosch is een goed voorbeeld hiervan. U vindt hier een historische binnenstad met talloze bezienswaardigheden, er wordt een breed programma van theater en concerten aangeboden, het Museumkwartier geeft een goed beeld van cultuur en musea met diverse musea die nauw met elkaar samenwerken. In het dorp Oudenbosch staat een indrukwekkende kathedraal, de Sint Pieter Basiliek. De groene koepel is al van ver zichtbaar. Deze kerk is opengesteld voor bezoekers. Dit vindt u allemaal in de omgeving van de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Noord Brabant.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.