De vakantiehuizen in Noord Holland boekt u eenvoudig en snel online

In de omgeving van de vakantiehuizen in Noord Holland kunt u op diverse manieren van uw vakantie genieten. Een belangrijke toeristische trekpleister is het strand aan de Noord Hollandse kust. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Noord Holland


Informatie

In de omgeving van de vakantiehuizenin Noord Holland kunt u op diverse manieren van uw vakantie genieten. Een belangrijke toeristische trekpleister is het strand aan de Noord Hollandse kust. Een andere reden om te kiezen voor een vakantiehuis in Noord Holland zijn de gezellige steden zoals Haarlem en Amsterdam en wat dacht u van de schilderachtige kustplaatsen zoals Volendam, Marken of de Zaanstreek. Een vakantie met kinderen of vriendengroep is altijd leuk dankzij de diverse attractieparken en bezienswaardigheden niet ver van uw accommodatie. Als u wilt uitwaaien in de natuur kunt u dat in Noord Holland op vele manieren doen bijvoorbeeld aan het strand, wandelend in de duinen, fietsend van dorp naar dorp. De vakantiehuizen zelf staan voor comfort en een praktische inrichting, alles voor een romantische en gezellige vakantieverblijf.

Bezienswaardigheden in Noord Holland

Haarlem is dan de hoofstad van deze provincie maar Amsterdam is nog altijd de grootste stad. Vanaf de vakantiehuizen in Noord Holland kunt u zeker een dag in Amsterdam doorbrengen. Als u met de kinderen op stap bent is een rondvaart maken door Amsterdam heel erg leuk en als u het leuk vindt, kunt u fietsen huren en de stad op de fiets verkennen. Een museumtoer door de stad is heel bijzonder, maar een themawandeling bijvoorbeeld langs de markten van Amsterdam is ook heel gezellig, het is maar net wat u leuk vindt om te zien of om te doen. Iets heel anders is een kennismaking met de Kaasmarkt in Alkmaar, hier worden nog voor een deel in oude stijl de kazen geveild, een leuke attractie voor de toeristen en het is tevens een functionele demonstratie van de historsie van deze stad. Het Zuiderzeemuseum werd rond 1948 opgericht. U ziet hier diverse gebouwen die het verhaal van de Zuiderzee en de vissers vertellen, compleet met levend gehouden ambachten en handwerken. Denkt u hier bij ook aan activiteiten zoals borstelmaken, visroken, visnetten knoppen. U vindt altijd een museum wat u leuk vindt.

Actief genieten in Noord Holland

Liefhebbers van natuur kunnen heerlijk rondrijden, fietsen en wandelen in de landelijke gebieden zoals het Waterland, Schermer, Beemster, Wormer en Purmer. Het grappige van Noord Holland is dat het of heel dichtbevolkt is zoals in Amsterdam of juist niet zoals in de bovenstaande gebieden. De stranden van Noord Holland kunnen zowel rustige familiestranden zijn als toeristische stranden waar u geen rustig plekje vindt en waar altijd wat valt te beleven. De stranden van Noord Holland liggen tussen Den Helder in het noorden tot Zandvoort in het zuiden. De gezellige badplaatsen zoals bij Bergen aan Zee of Callantsoog en de mooie stranden langs de heel kustlijn zijn een paradijs voor hen die van zon, zee en zand houden. Het hele jaar door is de zee een unieke bestemming, deze is nooit het zelfde. Dit en veel meer vindt u allemaal om de hoek van uw vakantiehuis in Noord Holland!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.