Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Verwen uzelf met voordelige vakantiehuizen voor Kerst in Gelderland

De vakantiehuizen voor Kerst in Gelderland zijn gezellige vakantie accommodaties. De Nederlanders staan dan misschien bekend als nuchter, maar dat ziet u niet terug tijdens de decembermaand. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Gelderland


Informatie

De vakantiehuizen voor Kerst in Gelderland zijn gezellige vakantie accommodaties. De Nederlanders staan dan misschien bekend als nuchter, maar dat ziet u niet terug tijdens de decembermaand. Vele dorpen en steden zijn sfeervol versierd. Daarnaast vindt u door de hele provincie kerstmarkten, met namen als kerstfair of adventsmarkt of kerst- en wildfair. Het is het verstandigste om te informeren bij uw vakantie adres waar en wanneer welke markt gehouden word. Zo wordt in Aalten de Adventsmarkt gehouden, in Arnhem een kerstmarkt door de hele stad en in Bennekom wordt de Dickens Fair Bennekom georganiseerd. Op de Heilige landstichting wordt het Feest van het Licht gehouden. Kortom, Nederlanders zijn gek op sfeer en gezelligheid.

Actief genieten in Gelderland

Fietsen en wandelen is heerlijk vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Gelderland. Afhankelijk van het weer in de decembermaand kunt u zien wat mogelijk is, een wandeling met goed schoeisel is altijd mogelijk. Daarnaast kunt u misschien wel schaatsen op een ijsbaan als het koud genoeg is. Een wandeling door de bossen is heerlijk in december, de stilte van de natuur is anders dan in de maand augustus. Een bezoek aan het natuurpark de Hoge Veluwe is een aanrader als u van natuur houdt. Dit park is elke maand van het jaar weer anders prachtig.

Bezienswaardigheden in Gelderland

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor cultuur en historie tijdens de Kerstvakantie in Gelderland. Een van de culturele toeristische toppers is een bezoek aan het Kröller Müller museum in Apeldoorn bij de Hoge Veluwe. Hier kunt u het resultaat van een uit de hand gelopen prive collectie bewonderen met werken van van Gogh, Picasso en Mondriaan. Paleis het Loo is een andere bijzondere plek in Gelderland, het voormalig koninklijk paleis waar nu het Nationaal Museum gehuisvest is. Het paleis staat in een bosrijke omgeving. Een dagje uit met de kids is leuk bij de Burgers Zoo in Arnhem, het is een dierenpark opgezet in 1913 door een jachtverzamelaar. Nu is het een ruim opgezet en goed verzorgd dierenpark waar u fijn kunt wandelen met ruimte voor iedereen. Uw kerstvakantie bij de vakantiehuizen in Gelderland vliegt voorbij.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.