De Veluwe ontdekken met de last minutes in Gelderland

Er is altijd een goede reden om in Nederland van een fantastische vakantie te genieten en dat kan met onze last minute vakantiehuizen in Gelderland. Ze zijn ruim opgezet en betaalbaar en het perfecte uitgangspunt voor een... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Gelderland


Informatie

Er is altijd een goede reden om in Nederland van een fantastische vakantie te genieten en dat kan met onze last minute vakantiehuizen in Gelderland. Ze zijn ruim opgezet en betaalbaar en het perfecte uitgangspunt voor een wandelavontuur op de Veluwe. Het is een geweldig om een ontspannen vakantie door te brengen in onze last minute vakantiehuisjes in Gelderland, genieten van de omgeving en ’s avonds lang natafelen bij de barbecue. Deze regio heeft niet alleen heel veel natuur maar ook nog eens schitterende plaatsjes in de omgeving om te bezoeken. Wat denkt u van Zutphen, Hattem, Elburg en Amersfoort?

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Gelderland staat gelijk aan een uitstapje naar het Nationaal Park de Hoge Veluwe en dit natuurgebied ligt nooit ver van onze last minutes in Gelderland. Maak gebruik van gratis fietsen in het park en fiets langs heidevelden en door de bossen en wie weet ziet u een vos, een hert of een wild zwijn. De Hoge Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied in Nederland. Het bestaat uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Er is een grote diversiteit aan planten- en diersoorten en het park herbergt uiterst zeldzame soorten. Samen met het Jachthuis Sint Hubertus, het Bezoekerscentrum en het Kröller-Müller Museum vormt het park een unieke en (inter)nationaal befaamde combinatie van natuur, kunst en architectuur. Ook rond de last minute vakantiehuizen in Gelderland kunt u van de unieke natuur van de Veluwe genieten.

Kröller-Müller Museum

Bezoek het Kröller-Müller Museum tijdens uw fietstocht door het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier vindt u de tweede grootste collectie van schilderijen van Vincent van Gogh in de wereld. Het Kröller-Müller Museum is in het gelukkige bezit van een rijke collectie moderne en hedendaagse kunst waaronder ruim 400 werken van de internationale avant-garde uit de jaren '60 tot heden. Het aangrenzende beeldenpark is een lust voor het oog en een ideaal rustpunt. Jaarlijks wordt het museum, waarvan de collectie bijeengebracht is door Helene Kröller-Müller, door 250.000 kunstliefhebbers bezocht. Een prachtig cultureel hoogstandje dat u niet mag missen tijdens uw last minute vakantie in Gelderland. Niet ver daar vandaan ligt het openluchtmuseum. Dit grote park neemt u mee op een reis door de tijd van de prehistorie tot het heden. Een must als u een van de last minute vakantiehuizen in Gelderland gereserveerd heeft, ook de kinderen zullen het geweldig vinden.

Arnhem bezoeken

De hoofdstad van de provincie Gelderland en is zeker een bezoek waard, al was het alleen maar om een dagje te winkelen tijdens uw last minute vakantie in Gelderland. Bij Arnhem liggen ook Burgers Zoo en het Openluchtmuseum. U kunt hiervoor een combinatiedagkaart kopen. Arnhem aan de Rijn, met de geliefde groene bossen op de achtergrond was altijd al een populair thema van schilders. Zelfs in onze eigen tijd is het een populaire bestemming vol natuur, met name in 2009, werd Arnhem uitgeroepen tot de 'Groenste stad van Europa'.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/