Vier Oud en Nieuw bij de betaalbare vakantiehuizen in Gelderland

Ervaar de gezellige eindejaarssfeer van Nederland bij de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Gelderland. Steeds meer mensen huren samen met vrienden of met het gezin een vakantie accommodatie tijdens de eindejaarsvakantie. In deze ‘eigen’ ruimte... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Gelderland


Informatie

Ervaar de gezellige eindejaarssfeer van Nederland bij de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Gelderland. Steeds meer mensen huren samen met vrienden of met het gezin een vakantie accommodatie tijdens de eindejaarsvakantie. In deze ‘eigen’ ruimte geniet men samen van een paar vakantiedagen zonder verplichtingen en van elkaar. Vaak is er een compleet ingerichte keuken zodat u zelf kunt koken en in ieder geval uw eigen koffie en thee kunt zetten.

Eindejaarssfeer in Gelderland

De steden en dorpen bieden gezellig versierde winkelstraten en winkelcentra dus kerstwinkelen en koopjes jagen behoort tot de mogelijkheden. De vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Gelderland zijn een prima basis. Daarnaast vindt u in de hele provincie diverse kerst- en adventsmarkten. In Appingedam wordt de Kerstfair en kaarslichtavond georganiseerd, in Doorwerth zult u de Kerst en Wildfair gehouden, in Lievelde vindt de sfeervolle Kerstmarkt Erve Kots plaats. Als het koud is zodat men kan schaatsen of als er sneeuw ligt, is een bezoek aan deze markten weer anders. In diverse steden wordt in het centrum een kunstijsbaan aangelegd, leuk voor de kids maar ook aantrekkelijk voor een romantisch onderonsje op de schaats.

Actief rondkijken in Gelderland

Fietsen en wandelen in Gelderland biedt vele mogelijkheden, afhankelijk van het weer. Een wandeling is altijd fijn, u past uw schoeisel aan aan het weer zodat u veilig kunt ontspannen in de frisse buitenlucht. Bij Doetinchem staat het kasteel Slangenburg, een deel is opengesteld voor bezoekers en op het landgoed kunt u fijn wandelen, het park heeft een rustige uitstraling. Als u het leuk vindt om rond te kijken in de omgeving van uw vakantiehuis voor Oud en Nieuw in Gelderland, ontdek het landschap met molens bij Doetinchem. Als er een laagje sneeuw ligt is het een superhollands landschap, hollandse tevredenheid uitstralend. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een bezoek aan een museum zoals het Nederland Watermuseum in Arnhem. U zult zich geen moment vervelen tijdens deze eindejaarsvakantie in Gelderland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.