Genieten aan het water met de last minutes in Overijssel

Avontuur beleeft u met de last minute vakantiehuizen in Overijssel. Ze zijn perfect voor een familievakantie met mogelijkheden om de achtbanen in het attractiepark Slagharen of Hellendoorn uit te proberen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Overijssel


Informatie

Avontuur beleeft u met de last minute vakantiehuizen in Overijssel. Ze zijn perfect voor een familievakantie met mogelijkheden om de achtbanen in het attractiepark Slagharen of Hellendoorn uit te proberen. U vindt er tal van mogelijkheden voor een vakantie aan het water met onze last minutes in Overijssel zoals in Giethoorn of Blokzijl. Er is ook gelegenheid om de cultuur op te snuiven, bijvoorbeeld in Zwolle of Deventer. Ga eens lekker winkelen in Hengelo of Enschede.

Nationaal Park Weerribben-Wieden

Kies voor een last minute vakantie in Overijssel en bezoek Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. De dorpen en plaatsjes in de omgeving van het natuurpark, met name Giethoorn, zijn de laatste 50 jaar toeristische trekpleisters geworden. De flora en fauna die je hier aantreft zijn typisch voor een veengebied. Bedreigde plantensoorten als de krabbenscheer en de waterlelie zijn hier thuis en de zwarte stern, de snoek en sinds kort weer de otter leven hier ook. Ga op zoek naar al deze diersoorten tijdens een boottocht met een fluisterbootje of met een Canadese kano. Voor informatie over het nationaal park kunt u bij de verschillende informatiecentra in Ossenzijl, Kalenberg, Sint Jansklooster en Zwartsluis terecht. Vanuit uw last minute vakantiehuisje in Overijssel is een van deze centra zeker makkelijk te bereiken. Kalenberg en Ossenzijl zijn ook de beste plekken om een fluiterbootje of kano te huren. Ga eerst even lekker zitten met een kopje koffie en een Blokzijler Brok voor je het water op gaat.

Fluisteren in Giethoorn

Het dorp Giethoorn is een must als je een last minute vakantie in Overijssel hebt geboekt. Het wordt ook wel ‘Hollands Venetië’ vanwege de vele waterwegen en bruggetjes. Door het afgraven van veen ontstonden rondom Giethoorn veel plassen en meren. Laat je in Giethoorn meevoeren met een fluisterbootje door het dorp en de meren. Van de dorpelingen hoor je natuurlijk de mooiste details over dit unieke gebied. Tijdens je wandeling in het dorp kom je diverse kleine winkeltjes, ateliers en cafeetjes tegen. Je zal genieten in dit oergezellige dorpje. In de winter kan hier, wanneer er ijs ligt, goed geschaatst worden. Maak een winterse toertocht met een van onze last minute vakantiehuizen in Overijssel.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/