De last minutes in Friesland, een echt unieke vakantie

Met de last minute vakantiehuizen in Friesland kan je deze veelzijdige regio in Nederland ontdekken. Wist u dat u, wanneer u op een heldere dag tussen de velden staat, 7 kerktorens zou moeten kunnen tellen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Friesland


Informatie

Met de last minute vakantiehuizen in Friesland kan je deze veelzijdige regio in Nederland ontdekken. Wist u dat u, wanneer u op een heldere dag tussen de velden staat, 7 kerktorens zou moeten kunnen tellen. Friesland bestaat uit vele kleine dorpen die tussen de weilanden genesteld liggen. De fietsroutes nemen u hier ook mee naar toe. Even afstappen en genieten van een kop thee en een stukje gebak. Door de hele provincie lopen talloze routes, maar als u een iconische route wilt fietsen kies dan voor de Elfsteden fietstocht. Deze loodzware schaatstocht kunt u in de zomer ook op de fiets maken. Een prachtige uitdaging die u meeneemt langs de Friese Meren, de elf plaatsen met stadsrechten en natuurlijk dwars door de natuur. Een heerlijk manier om te genieten van een last minute vakantie in Friesland.

Waddenzee en Friese Meren

Dat Friesland een echte waterprovincie is dat wist u allang, maar de hoeveelheid watersportactiviteiten die je hier kan beoefenen is echt enorm. Zeilen is echt iets van hier met de Sneekweek, zeilwedstrijden, zeilscholen en skûtsjesilen, je zal hier ongetwijfeld van mee kunnen genieten tijdens een last minute vakantie in Friesland. De Friese Meren zoals het Sneekermeer, Tjeukemeer en Slotermeer bieden ook mogelijkheden tot windsurfen en roeien. Ook het IJsselmeer grenst aan Friesland met alle wateractiviteiten van dien. Bovendien vindt u hier ook allemaal stranden om gewoon lekker te zonnebaden en te zwemmen. Dan is er nog de Waddenzee, niet alleen het water dat u moet oversteken om bij de Waddeneilanden te komen, maar ook een uitstekende plek om te vissen en zeehonden te spotten. Wanneer het eb is kan je de intensieve wandeling over het wad ondernemen, het zogenaamde wadlopen. Reden te meer om te kiezen voor de last minute vakantiehuizen in Friesland.

Met de kids er op uit

Natuurlijk is er meer in Friesland dan alleen zeilen en onze last minute vakantiehuisjes in Friesland laten u ook zeker de cultuur van Friesland ontdekken. Breng een bezoek aan het gezellige Leeuwarden, de geboorteplaats van Mata Hari, maar ook de stad van het Fries Museum. Een paar kilometer buiten de stad in het natuurgebied de kleine Wielen ligt de Aqua Zoo, een leuke dierentuin voor een dagje uit met het gezin. Vergeet niet om de kinderen mee te nemen naar de Tonnema Suikerwerk- en Pepermuntfabriek of het Nationale modeltreinenmuseum mee te nemen, beide gemakkelijk te bereiken een last minute in Friesland. Op de Friese Waddeneilanden zoals Terschelling, Ameland en Vlieland is het heerlijk toeven aan de brede zandstranden. Maak hier een fietstocht met z’n allen op zoek naar de vele vogels die hier leven.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.