Vakantiehuizen voor de Zomervakantie in Friesland

Vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Friesland kunt u kennis maken met de afwisselende cultuur en tradities van Friesland. Bezoek een stad als Leeuwarden, u vindt hier mooie rijksmonumenten en een gezellige binnenstad. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Friesland


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Friesland kunt u kennis maken met de afwisselende cultuur en tradities van Friesland. Bezoek een stad als Leeuwarden, u vindt hier mooie rijksmonumenten en een gezellige binnenstad. Vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Friesland ontdekt u tijdens een stadswandeling de mooie gevels, pleinen, architectuur en grachten. Net buiten de stad kunt u tijdens de zomervakantie in Friesland twee poldermolens bezoeken, de Bullemolen en Froskepolemolen. Aan een enkele dag heeft u niet genoeg voor deze zomervakantie in Friesland in Leeuwarden. Dokkum is een andere mooie stad met bruggetjes en straatjes of het Admiraliteitshuis waar nu het Streekmuseum gehuisvest is. U vindt talloze musea in Friesland, ontdek het zelf vanaf uw Friese vakantiebestemming.

De actieve zomervakantie in Friesland leeft en spettert

De actieve zomervakantie in Friesland aan het water biedt spetterende mogelijkheden. Vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Friesland kunt u dankzij de natuurlijke omstandigheden kiezen uit locaties voor de watersport zoals op het IJsselmeer. Tijdens deze zomervakantie in Friesland kunt u hier volmaakt zeilen en surfen. Daarnaast liggen door het Friese landschap diverse mooie vaarroutes zoals de Turfroute of Middelseeroute. Sportduiken is een sensationele activiteit tijdens uw zomervakantie in Friesland. Kijk rond in de omgeving vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Frieslan. Ontdek de sluizen bij Lemmer, Hindeloopen en Makkum. Maak een mooie bootexcursie vanaf Stavoren naar Enkhuizen. De Friese Waddeneilanden zijn een prachtige basis voor uw zomervakantie in Friesland.

De zomervakantie in Friesland is leuk voor jong en oud

Bij de vakantiehuizen voor zomervakantie in Friesland kunt u een bezoek brengen aan het ontspanningspark Sybrandy in de prachtige bossen van Gaasterland. Het begon als vogelpark en nu is het een compleet park met voor ieder wat wils. De wandelvakantie en fietsvakantie vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Friesland is heel afwisselend. In Friesland vindt u vier nationaalparken en twee nationale landschappen. U kunt kiezen voor historische wandelroutes en themaroutes op de fiets. Als u wat anders wilt als anders tijdens de zomervakantie in Friesland, kiest u dan voor wadlopen. U ervaart de natuur aan den lijve tijdens deze tochten. Een andere adrenaline activiteit is een zeehondensafari of ga wildwatervaren. U zult zich geen moment vervelen tijdens deze zomervakantie in Friesland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/