Kies voor gezellie paasdagen in de vakantiehuizen in Friesland

De vakantiehuizen voor Pasen in Friesland staan klaar voor u, u vindt er ruimte-comfort-sfeer-praktische inrichting. Op deze manier kunt u hier uitstekend genieten van een familievakantie maar ook van een romantisch weekje weg... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Friesland


Informatie

De vakantiehuizen voor Pasen in Friesland staan klaar voor u, u vindt er ruimte-comfort-sfeer-praktische inrichting. Op deze manier kunt u hier uitstekend genieten van een familievakantie maar ook van een romantisch weekje weg voor twee. Tijdens het schrijven over Friesland begon ik te denken waarom men voor deze vakantiehuizen zou moeten kiezen. Dit is geen moeilijke vraag; er zijn talloze redenen.

Daarom kiest u voor de vakantiehuizen in Friesland

De watersport speelt een belangrijk rol bij een actieve vakantie in Friesland. De natuurlijke omstandigheden kunt u rustig ideaal noemen met de mooie vaar- en visgebieden zoals het Binnenwater, IJsselmeer of de Waddenzee. U vindt in de jachthavens en bij de vissersdorpen de grootste Europese vloot van jachtschepen tot vissersboten. Of u nu wilt fietsen of wandelen, u vindt in de omgeving van de vakantiehuizen voor Pasen in Friesland een compleet netwerk van paden en routes, met uitstekende bewegwijzeringen. De Noordzee eilanden met de grote stranden zijn fantastisch. De ‘unieke en eigen-aardige’ cultuur met eigen taal, koek en historie trekt veel cultuuraanbidders, zij willen wel eens weten hoe dat werkt in Friesland. Als u ergens komt, zult u vaak ervaren dat cultuur, natuur en sport hand in hand gaan.

Bezienswaardigheden in Friesland

Het aanbod van cultuur vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Friesland is groot en afwisselend. U kunt zowel in de grote steden als in een dorp zomaar op een bijzonder museum stuiten. Voorbeelden van mooie musea zijn Fries museum in Leeuwarden of het Fries Scheepvaartmuseum in Sneek, u begrijpt er zijn er veel meer. Kleinschalige musea zijn bijvoorbeeld het JopieHuismanmuseum in Workum het Juttersmuseum op Ameland. Wat u ook kunt doen is een van de Friese plaatsen, steden of dorpen bezoeken zoals Dokkum. Deze stad biedt beschermde stadsgezichten. U kunt een wandelroute volgen door smalle straatjes, langs oude gebouwen, over bruggetjes, onderweg een terrasje pakken en lekker rondkijken. Wadlopen vanaf Friesland over de tijdelijke droge bodem van de zee is heel bijzonder, u ervaart u hier de natuur van heel dicht bij en het is best wel spannend, uiteraard gaat u altijd met een gids op stap. Een kenmerkende Friese stad is Sneek, hier staat de watersport centraal, dat ziet u bijna overal in terug. De Afsluitdijk is een uniek staaltje van watermanagement bij Friesland, dit mag u eigenlijk niet missen, het is tevens een monument uit 1927, dit is een stukje Nederlandse geschiedenis waar men trots op kan zijn. In Franeker kunt u koninklijk Eise Eisinga Planetarium bezoeken over het zonnestelsel , hemellichamen en planeten. Het is wel duidelijk, een vakantie in Friesland biedt mogelijkheden genoeg.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.