Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Friesland

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Friesland is een watersportvakantie een prachtige complete vakantie zonder leeftijdsgrens. Dankzij de natuurlijke omstandigheden tijdens een weekendje weg in Friesland... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Friesland


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Friesland is een watersportvakantie een prachtige complete vakantie zonder leeftijdsgrens. Dankzij de natuurlijke omstandigheden tijdens een weekendje weg in Friesland is het nationaalpark Alde Feanen bij Eernewouden een paradijs voor de boot- en fietstochten. Ontdek ook de jachthavens met de gezellige sfeer van toerisme en visserij vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Friesland. Grouw ligt aan het Pikmeer en is een prachtig voorbeeld van een watersportcentrum. U kunt er in alle rust eindeloos fietsen en wandelen. Hier vindt u ook de pontjesroute en de voetveren. Bekende watersportplaatsen tijdens een weekendje weg in Friesland zijn Makkum, Hindelopen, Sloten, Stavoren en Workum. De Friese Waddeneilanden hebben eveneens veel te bieden zoals badplaatsen, zee, wadden, vissersdorpen en brede stranden.

Een cultureel weekendje weg Friesland is enig in zijn soort

Bij de vakantiehuizen voor weekendje weg in Friesland is de keus voor Akkrum gauw gemaakt. Als u van gezelligheid en varen houdt, bent u hier op de juiste locatie. De vaarroute Turfroute begint hier. Het is een klein gezellig dorpje met bijzondere winkeltjes. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Friesland is Bolsward een mooie bestemming met de oude Hanzestad, de oude binnenstad en een bezoek aan Sonnema Berenburg. Bezoek het vrouwtje van Stavoren in het gezellige dorp. Kies voor het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen tijdens een weekendje weg in Friesland. Bezoek het enige keramiekmuseum Princessehof, enig in zijn soort als u van bijzonder aardewerk houdt. Er is voor ieder wat wils met een weekendje weg in Friesland.

Een actief weekendje weg in Friesland is super gezellig

Ontdek tijdens een actief weekendje weg in Friesland de bossen van Appelscha waar u perfect kunt fietsen, wandelen en mountainbiken. Bezoek het attractiepark Duinen Zathe met uw kinderen, zeker een aanrader. De Aqua Zoo in Friesland/Leeuwarden is bijzonder met dieren in en om het water, een speeltuin en kinderboerderij. Ontdek de Bruine vloot tijdens een weekendje weg in Friesland, vaak historische zeilschepen met bruine zeilen liggen in de havens van Harlingen, Volendam, Medemblik, Hoorn en Enkhuizen. Een bootexcursie is mogelijk vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Friesland op aanvraag. Als u van natuur en rust en cultuur houdt, kiest u dan voor een van de drie Friese Waddeneilanden tijdens een weekendje weg in Friesland zoals Vlieland, Ameland en Terschelling. Elk biedt eigen charme en mogelijkheden.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.