Vakantiehuizen voor de Zomervakantie

Kies voor de Bungalow.Net vakantiehuizen voor zomervakantie in Europa. Het aanbod van de vakantiehuizen is groot en gevarieerd. Denkt u hierbij aan alle types accommodaties zowel... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizen deals van Bungalow.Net


Informatie

Kies voor de Bungalow.Net vakantiehuizen voor zomervakantie in Europa. Het aanbod van de vakantiehuizen is groot en gevarieerd. Denkt u hierbij aan alle types accommodaties zowel in de natuur als in de stad, zowel aan de kust als in de bergen. Er is altijd een huis dat bij uw wensen aansluit op de voor u juiste locatie voor een fijne vakantie. Deze vakantie kunt u heel rustig doorbrengen bij uw vakantiehuis op uw eigen terras met boek en een goed glas. U kunt ook kiezen voor een actieve vakantie op de fiets, in de bergen, op het water, aan de kust, wandelend door een prachtige omgeving of tijdens een van de extreme sporten. De extreme sporten worden steeds populairder zoals abseilen, kajakken, parapenten of parachutespringen. Kies een vakantie die u graag wilt.

Zomervakantie aan de kust

Een zomervakantie aan de kust vanaf de Bungalow.Net vakantiehuizen bruist van activiteiten. De strandvakantie in Europa kunt u op talloze locaties vieren. De kusten van Nederland, Frankrijk, Duitsland, België, Italië, Spanje, Curacao, Hungarije en Kroatië zijn allemaal verschillend met ieder hun eigen fans. De kust van Nederland biedt gezelligheid, mogelijkheden voor watersport en veel ruimte voor de kids. Curacao is een exotische vakantiebestemming. Mensen, op zoek naar romantiek en unieke stranden zullen hier zeker plezier aan beleven. De vele eilanden zijn altijd nog populair zoals Corsica, Ibiza, Mallorca, Menorca of Sicilië. Deze tropische eilanden bieden op veel plaatsen 24 uur per dag levende activiteiten op het strand. Overdag speelt het strand met zon en zee en zand de hoofdrol. Als de zon ondergaat worden de strandterrasjes gevuld, kampvuren gehouden en strandfeesten gehouden. Het ideale strand ziet er voor iedereen anders uit. Kijk eerst op internet bij het boeken van een Bungalow.Net vakantiehuis welk strand er dichtbij uw vakantie adres ligt als dat belangrijk voor u is . Afhankelijk van de natuurlijke omstandigheden zoals stroming en wind aan de kust vindt u veel of weinig watersportmogelijkheden. Bij Biarritz vindt u het Europese surfparadijs. U kunt fantastisch snorkelen op Sicilië. Een zomervakantie aan zee is altijd een succes via Bungalow.Net.                                                                    

Zomervakantie in de bergen

Tijdens een zomervakantie in de bergen vanaf de Bungalow.Net vakantiehuizen kunt u fijn genieten van een wandeling of beklimming. De bergen in landen als Italie, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg kunt u tot stevige hoogtes klimmen. De gondels en cabine liften werken in de zomer ook zodat u als toerist, wandelaar of mountainbiker naar de top komt met de lift onder het genot van een prachtig uitzicht. U kunt in eigen stijl naar beneden. Er is een vereniging in Nederland met de naam Respect for the mountains met zeven adviezen voor liefhebbers van een vakantie in de bergen zoals; verstandig boeken, economisch reizen, respect voor de natuur, geen afval achterlaten en geef het goede voorbeeld door woord en daad. Liefhebbers van rust, natuur, wandelen, mountainbiken en extreme sporten in de bergen zullen zich geen moment vervelen in de bergen. De meest populaire bergen in Europa zijn op dit moment; De Franse Alpen in Frankrijk met 11 bergen hoger dan 4000 meter.  In Italie zijn de Italiaanse Alpen onbekend maar zeer gewaardeerd als men deze eenmaal kent. U vindt hier toppen boven de 4000 meter en er liggen prachtige meren. De Zwitserse Alpen bieden 40 bergtoppen boven de 4000 meter en nog eens 8 bergtoppen boven de 4500 meter. De bergen in Oostenrijk zijn relatief lager dan in de rest van Europa maar zeer toegankelijk dus populair bij veel bezoekers het hele jaar door.  U zult overal de Bungalow.Net vakantiehuizen aantreffen.   

Zomervakantie in de steden

Vanaf de Bungalow.Net vakantiehuizen voor zomervakantie kunt u prachtige Europese steden bezoeken, rijk aan cultuur en musea, kunst en historie.  Als u een stad wilt ontdekken, is een stadswandeling of fietstocht door de stad een ideale manier. U kunt stoppen als u wat verder wilt kijken, u proeft de sfeer van de stad en komt op plekjes die u zelf niet gevonden zou hebben. Denkt u aan mooie steden in Nederland met Utrecht of Groningen, in Frankrijk met Lille en Marseille, Spanje met Madrid en Barcelona, Italie met Rome en Venetie, Belgie met Brussel of Gent, deze lijst is eindeloos lang. Als u op zoek bent naar thema routes door de stad, elke stad heeft een infopunt over wandelroutes, museabezoek en aanwezige restaurants in de stad.  De stadsparken in de grote steden zijn heerlijke rustpunten als u even genoeg heeft van volle straten en veel mensen. Vergeet ook de kleine dorpjes in uw vakantieland niet. Vaak treft u daar een bijzonder restaurantje, een mooie plekje of museum, een intiem terrasje waar u zich direct thuis voelt. Volg uw hart en kies een stad die u aanspreekt. Op deze manier beleeft u plezier aan een gezellige dagexcursie vanaf de Bungalow.Net vakantiehuizen.     

Zomervakantie in de natuur

Ontdek de natuur tijdens de zomervakantie vanaf de Bungalow.Net vakantiehuizen. Elk Europees land heeft meerdere prachtige nationaalparken en beschermde natuur. Zo vindt u in Frankrijk de Duna de Pilat, de hoogste duinen van Europa. In Zwitserland ligt het Aletschgebied met indrukwekkennde bergen. In Engeland vindt u het Lake district met talloze meren.  De Scherenkust in Finland met duizenden eilanden. In Oostenrijk vindt u de Hohe Tauern met hoge steile bergtoppen. Duitsland is een groot land met prachtige natuur zoals Berchtesgaden voor schitterende bergwandelingen of Vorpommeren met unieke natuur, flora en fauna. Elk nationaalpark is opengesteld voor bezoekers. U kunt hier als bezoeker met respect voor de natuur wandelen, mountainbiken of vogels spotten afhankelijk van de natuurlijke omstandigheden. De eindeloze kustlijn van Europa biedt niet alleen zandstranden maar ook bijzondere rotsachtige kusten waar u boven of onderlangs kunt wandelen. Vanwege de natuurlijke omstandigheden zal de wandeling of mountainbike tocht niet altijd eenvoudig zijn vanaf de Bungalow.Net vakantiehuizen. Bewonder de indrukwekkende natuur tijdens de zomervakantie in Europa. Europa is en blijft een fantastische vakantiebestemming met talloze mogelijkheden.


Top 10 stranden in Frankrijk die ideaal zijn om met uw familie te bezoeken deze zomer

Als je denkt aan Frankrijk, dan denk je wellicht aan de tijd die je er in jouw kinderjaren hebt doorgebracht. Jarenlang was Frankrijk (niet voor niets) de nummer 1 vakantiebestemming voor Nederlanders en Belgen. Lees meer

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/