Vakantiehuizen voor de Zomervakantie Frankrijk

De zomervakanties in Frankrijk zijn wel een van de populairste onder de Nederlanders. Dit komt natuurlijk door de mooie landschappen, prachtige stranden en geweldige steden. De vakantiehuizen voor de zomervakantie in... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Frankrijk


Informatie

De zomervakanties in Frankrijk zijn wel een van de populairste onder de Nederlanders. Dit komt natuurlijk door de mooie landschappen, prachtige stranden en geweldige steden. De vakantiehuizen voor de zomervakantie in Frankrijk hebben erg veel te bieden. Wilt u een vakantiehuis in de natuur? Of vindt u een bungalow aan het water leuker om met kinderen naartoe te gaan? Er zijn heel veel mogelijkheden, zelfs een appartement aan zee kunt u boeken voor een ontspannende strandvakantie.

Genieten in een vakantiehuis met zwembad.

Wanneer u de zomervakantie in Frankrijk viert heeft u vrijwel altijd fantastisch weer. Een vakantiehuis met zwembad is daarom heerlijk op warme dagen. Ook voor een familievakantie met kinderen is het geweldig wanneer de kinderen kunnen zwemmen. Voor een strandvakantie is een appartement aan zee ook heel mooi. Er zijn genoeg vakantieparken die dit aanbieden, wanneer u 's ochtends uw verse croissantje op hebt kunt u direct de zee in duiken! Er zijn ook veel vakantieparken langs de Dordogne of andere rivieren. Ook hier is een bungalow aan het water fantastisch met het heerlijke weer. Hier kunt u niet alleen voor een strandvakantie heen gaan maar ook wanneer u een actieve gezinsvakantie wilt. Er zijn genoeg kanotochten om aan mee te doen of andere watersporten.

Een vakantiehuis in de natuur voor een actieve vakantie.

Een vakantiehuis voor de zomervakantie in Frankrijk op een van de vakantieparken zijn heel kindvriendelijk. Wanneer u op vakantie gaat met kinderen is het belangrijk dat er genoeg activiteiten zijn in de omgeving om de kinderen te vermaken. Een actieve vakantie in een vakantiehuis in de natuur is heel leuk voor kinderen, vooral wanneer dit vakantiehuis op een vakantiepark staat. De vakantiehuizen met zwembad zijn het meest populair onder de gezinnen die met hun kinderen op vakantie gaan. De parken organiseren vaak vele activiteiten voor jong en oud zodat het hele gezin zich vermaakt. U kunt bijvoorbeeld gaan mountainbiken door de prachtige natuur, raften in een snelstromende rivier zorgt ook voor een kick, en zo is er nog veel meer te doen tijdens de zomervakantie in Frankrijk.

Top 10 stranden in Frankrijk die ideaal zijn om met uw familie te bezoeken deze zomer

Als je denkt aan Frankrijk, dan denk je wellicht aan de tijd die je er in jouw kinderjaren hebt doorgebracht. Jarenlang was Frankrijk (niet voor niets) de nummer 1 vakantiebestemming voor Nederlanders en Belgen. Lees meer

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/