Geniet van de zomer bij de vakantiehuizen in de Franse Alpen

De vakantiehuizen voor zomervakantie in de Franse Alpen vindt u in het hoogste gedeelte van de Alpen met in de omgeving de Mont Blanc. De Franse Alpen zijn indrukwekkende met naaldbossen, hoge toppen met sneeuw zelfs in de zomer... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Franse Alpen


Informatie

De vakantiehuizen voor zomervakantie in de Franse Alpen vindt u in het hoogste gedeelte van de Alpen met in de omgeving de Mont Blanc. De Franse Alpen zijn indrukwekkende met naaldbossen, hoge toppen met sneeuw zelfs in de zomer, steile rotsen, kortom een bijzonder landschap met prachtige natuur en eindeloze rust. Asl u hier actief wilt genieten, kan dat ook. Als er sneeuw ligt, is de wintersportvakantie de hoofdrolspeler van de Franse Alpen, op de gletsjers kunt u skiën en ijsklimmen. Buiten het sneeuwseizoen kunt u hier fijn wandelen, mountainbiken, canyoning, abseilen, met rolski’s over de bergweide racen. Het leuke van dit gebied is dat u hier zowel moderne skiresorts aan zult treffen met alles erop en eraan maar ook nog authentieke bergdorpen. In de Franse Alpen vindt u weer drie nationale parken namelijk Vanoise, Ecrins en Mercantour met nog ongerepte bergen evenals de regionale natuurparken zoals Vercors en Queyras. Waar het ook over gaat in en rond de Franse Alpen. De BERGEN zijn de echte hoofdrolspelers. Wat velen niet weten is dat de watersport een fijne en daadwerkelijke buitenactiviteit is vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in de Franse Alpen op de bergmeren zoals op het meer van Geneve, Lac d’Annecy, lac du Bourget of lac de Serre Poncon. Sommige buitenactiviteiten zijn een modeverschijnsel, na een paar jaar heeft niemand het er meer over maar de traditionele bergsport in de Franse Alpen is zeer actief met goede voorzieningen.

Cultuur in de Franse Alpen

Ontdek de culturele steden vanaf uw vakantiehuis voor zomervakantie in de Franse Alpen zoals Grenoble, Annecy of Chambery. Sommige plaatsen zijn het hele jaar door met de bergsport verbonden zoals Chamonix. Zowel in het gebied de Savoie als de Dauphine vindt u een rijke historie terug in de vorm van bergdorpen, barokke kerkjes, het paleis van Vizille of de kloostes in la Chartreuse.

Wintersport in de Franse Alpen

Bekende skigebieden in de Franse Alpen zijn Espace Killy, les Portes du Soleil, les 3 Vallees. Deze Franse Alpen in de sneeuw zijn weer onderverdeeld in de Noordelijke en Zuidelijke Alpen. In de Noordelijke Alpen vindt u de mont Blanc op 4708m in de streek van de Rhone Alpes met 5800 km aan skipistes. De Zuidelijke Alpen met de Hautes Alpes liggen andere grote skigebieden met grote ruimtes en een schitterend uitzicht. U vindt hier 2500km aan skipistes en 1200km aan langlaufpistes in de beschermde natuurgebieden. Hier komt u ook alle nieuwe sneeuwsporten tegen zoals de funpipes, ijsklimmen, iglo’s bouwen, snowboarden, free ride skisport, boardercross. Afhankelijk van uw sportief en budgettair niveau kunt u kiezen voor een skigebied wat aansluit bij uw mogelijkheden. Informeer eerst duidelijk wat de correcte informatie is, dit voorkomt veel teleurstellingen als u wilt genieten van uw vakantie in de sneeuw. Dit is wel geen zomervakantie maar de vakantiehuizen voor de zomervakantie in de Franse Alpen staan zomer en winter klaar voor u.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.