Een last minute vakantie in de Franse Alpen op en top genieten

U heeft alle reden om een last minute vakantiehuisje in de Franse Alpen te boeken. Zomer en winter kan jong en oud zich actief uitleven in de natuur. De liefhebbers van de wereldberoemde Tour de France kunnen eenvoudig... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Franse Alpen


Informatie

U heeft alle reden om een last minute vakantiehuisje in de Franse Alpen te boeken. Zomer en winter kan jong en oud zich actief uitleven in de natuur. De liefhebbers van de wereldberoemde Tour de France kunnen eenvoudig hun vakantie rond deze bekende wielerronde plannen. U vindt op diverse locaties vakantieverblijven, in alle prijsklassen. De bergen spelen de hoofdrol op het gebied van activiteiten, rust en natuur. Dit geeft deze een last minute vakantie in Franse Alpen een tijdloos imago.

Genieten in de natuur

Met de last minute vakantiehuizen in Franse Alpen kiest u voor rusten natuur met de bergweides en de kabbelende bergbeken. Hier kunt u eindeloos van genieten vanaf uw eigen terras of tijdens een wandeling. In de Franse Alpen schijnt ongeveer 300 dagen per jaar de zon en elke maand en seizoen heeft zijn eigen charme. U vindt hier ook een van de grootste kunstmatige meren van Europa, Lac de Serre-Ponçon. De hoogste berg van west Europa, de Mont Blanc, vindt u ook in de Franse Alpen.

Actief genieten in de Franse Alpen

De bergsportmogelijkheden zijn in de zomer spannend en gevarieerd en overal mogelijk rond de last minute vakantiehuizen in de Franse Alpen. U kunt er heerlijk wandelen, maar ook kiezen voor een mountainbiketocht met een hoog adrenalinegehalte. Er zijn ook op veel plaatsen tennisbanen, golfbanen en mogelijkheden tot boogschieten. Bij de stuwmeren in de Franse Alpen vindt u een breed scala aan watersportactiviteiten zoals surfen, zeilen, zwemmen, waterfietsen en kanovaren, bijvoorbeeld bij het meer van Geneve of het meer van Annecy. De Franse Alpen bieden in de winter de beste mogelijkheden voor skiën, snowboarden en langlaufen. Ook hiervoor boek je een last minute vakantie in de Franse Alpen. Geef de après ski een culinair tintje met de plaatselijke wijnen en gerechten. Bij le Grand Massif bij Morillon vindt u een kleinschalig skiresort, als u geen liefhebber bent van massatoerisme. Dit soort dorpjes vindt u her en der verspreid over de Franse Alpen. Met een last minute in de Franse Alpen is het altijd genieten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.