Onbezorgd genieten van een last minute in Provence-Alpes-Cote d’Azur

U zult met al uw zintuigen genieten van deze afwisselende vakantieregio vanaf de last minute vakantiehuizen in Provence-Alpes-Cote d’Azur. De regio zit met haar voeten aan de Middellandse Zee en het hoofd van de regio vindt... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Provence Alpes Cote d Azur


Informatie

U zult met al uw zintuigen genieten van deze afwisselende vakantieregio vanaf de last minute vakantiehuizen in Provence-Alpes-Cote d’Azur. De regio zit met haar voeten aan de Middellandse Zee en het hoofd van de regio vindt u in de Alpen. Natuurliefhebbers krijgen alles op een presenteerblaadje, zee, bossen en bergen. Liefhebbers van sportieve activiteiten vinden hier bijna alle vormen van watersport, stranden en bergsport, meer heeft u niet te wensen voor uw last minute vakantie in Provence-Alpes-Cote d’Azur.

Actief genieten

Dankzij het mooie en gevarieerde landschap kunt u elke buitenactiviteit verwachten. Zo kunt u fijn wandelen in het bos en langs het strand. De bergen bieden in de winter spectaculaire wintersportactiviteiten. In de zomer kunt u rustig wandelen in de bergen of u kiest voor iets spannenders als raften, abseilen, kanovaren of mountainbiken. De grotten van l’Aven d’Orgnac zijn een prachtig voorbeeld van bijzondere natuur, goed schoeisel en warme kleding maakt deze excursie nog prettiger. Fietsen door de lavendelvelden in de omgeving van de last minute vakantiehuizen in Provence is en blijft uniek, romantisch en gezellig. In juli en augustus worden diverse evenementen georganiseerd met als hoofdrolspeler ‘lavendel’. U kunt natuurlijk het hele jaar door de Lavendelroute rijden.

Ontdek de Franse cultuur

Tijdens een last minute vakantie in Frankrijk vindt u vele mooie plekjes, dit geldt ook voor de omgeving van de last minute vakantiehuisjes in Provence-Alpes-Cotes d’Azur. De gastronomie is daar een uitstekend voorbeeld van, u kunt een eenvoudig of duur restaurant bezoeken voor een Provencaals gerecht maar u kunt zich ook inschrijven voor een kookcursus. Een paar hoofdingredienten zijn; de truffel, vers fruit in alle soorten en maten en lavendel. Ontdek de mooi dorpjes zoals Digne les Bains met kuuroord, mooi gelegen aan de voet van de Alpen, wandel gezellig door de nauwe straatjes en proef de sfeer.

De natuur ontdekken

De natuur van de kust is prachtig, rustige stranden en rotsen en toeristische stranden wisselen elkaar af. Een andere stuk natuur vindt u bij de Grand Canyon du Verdon tijdens uw last minute in de Provence-Alpes-Cote d’Azur. Het is een zijrivier die sinds 700 jaar een diepe kloof heeft gevormd door het kalkplateau van nu 21km lang, indrukwekkend als u bedenkt dat dit alles het resultaat is van een natuurlijk proces. De hoogste piek van de Provencaalse Alpen is 3050m hoog in de vorm van Mont Pelat. Verder vindt u hier bergmeren, gletsjerdalen en alpenweiden, allemaal even mooi. Er is voor ieder wat wils met de last minute vakantiehuizen in Provence-Alpes-Cote d’Azur.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.