Last minutes in Picardie een prachtige complete bestemming

Als uw voorkeur naar een vakantiebestemming zonder massatoerisme, zijn de last minute vakantiehuizen in Picardie de oplossing. U vindt hier bos, strand, historie, buitenactiviteiten in alle soorten en maten. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Picardie


Informatie

Als uw voorkeur naar een vakantiebestemming zonder massatoerisme, zijn de last minute vakantiehuizen in Picardie de oplossing. U vindt hier bos, strand, historie, buitenactiviteiten in alle soorten en maten. Als u langs de Franse kust rijdt, passeert u de 80km lange kustlijn van Picardie, misschien bent u er al vaker doorheen gereden zonder dat u het wist. Hoog tijd om er eens van te genieten met een van de last minute vakantiehuizen in Picardie.

Actief genieten langs de kust

De stranden van Picardie zijn prachtig met mooie stranden in unieke krijtrotsen. In de zomer zijn de stranden en badplaatsen druk bezocht, bruisend van strandactiviteiten en watersport. De streek heeft beslist invloeden van Normandië, dat ziet u onder andere terug in de bouwstijl van de huizen. Eén van de mooie badplaatsen is Mers les Bains, de boulevard is gezellig en de stranden zijn goed verzorgd. Als u liever actief geniet aan het strand, kunt u gaan wadlopen vanaf Saint Valery sur Somme, de ideale mix van natuur en sport, hier vergeet u even alles. Vele Nederlanders denken dat wadlopen typisch Nederlands is, deze moeten we helaas teleurstellen. Daarnaast vindt u hier ook een plezierhaven, smalle straatjes en vissershuisjes, leuk om te ontdekken als u een gezellig dagje op pad wilt vanaf de last minute vakantiehuizen in Picardie. Het natuurpark Le Marcanterra is minder bekend, maar vogelspotters vinden hier een paradijs en de liefhebbers van rust willen hier nooit meer weg. U kunt er, met of zonder gids, wandelend genieten van de prachtige omgeving als u verblijft in een last minute vakantiehuisje in Picardie.

Cultuur opsnuiven

U vindt tijdens een last minute vakantie in Picardie de rijke cultuur van deze streek. Een bekende uit de Gotiek is de kathedraal Notre Dame in Amiens, de grootste kathedraal van Frankrijk en werelderfgoed van UNESCO. Als liefhebber van geschiedenis rond WOII of architectuur vindt u hier talloze bezienswaardigheden. Een combinatie van een fietstocht, motor- en autoroutes en het ontdekken van de vele kastelen en tuinen tijdens een last minute in Picardie geeft dubbel vakantieplezier. Bij Les Jardins du Chateau Puissieux zult u mooie historische tuinen aantreffen. Proef de sfeer in de steden als Amiens, Beauvais, Saint Quentin en Soissons. Ontdek de vele kathedralen en musea in de steden. Vaak is een stadswandeling de beste manier om op de mooiste plekjes te komen die u zelf niet snel ontdekt zou hebben. Daarnaast kunt u zichzelf culinair laten verwennen met een heerlijk streekgerecht of een plaatselijk wijntje. Kom en ontdek het zelf met de last minute vakantiehuizen in Picardie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.