Geniet van uw betaalbare vakantie bij de vakantiehuizen in Picardië

De vakantiehuizen voor weekendje weg in Picardië staan voor een deel aan de Opaalkust waar u ook de Somme baai zult ontdekken. U vindt in Picardië niet alleen een mooie kustlijn maar ook een bosachtig gebied in het zuiden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Picardie


Informatie

De vakantiehuizen voor weekendje weg in Picardië staan voor een deel aan de Opaalkust waar u ook de Somme baai zult ontdekken. U vindt in Picardië niet alleen een mooie kustlijn maar ook een bosachtig gebied in het zuiden. De luxe van deze vakantiebestemming is dat u naast deze mooie natuur ook unieke cultuur aan zult treffen in de vorm van Compiegne, waar vroeger de vorsten hun jachtterrein hadden. Ontdek ook de invloeden van de gotiek in de kathedralen en bouwstijl van de steden zoals Beauvais, Laon, Noyon en Senlis. De kathedraal van Amiens is wel een schoolvoorbeeld van gotiek in deze regio. In het zelfde gebied werd in WOI heftig gevochten, dit ziet u terug in de 80km lange route van Circuit du Souvenir. Deze route leidt u langs mooie plekjes en unieke monumenten. De roos van Picardië is een ander prachtig voorbeeld van cultuur, natuurhistorisch. Daarom kunt u vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Picardië diverse mooie en unieke! tuinen bezoeken. Voorbeelden van monumentale gebouwen in Picardië zijn er genoeg. Ontdek de Chemin des Dames in Noord Frankrijk, een route langs herinneringen aan WOI, de Caverne du Dragon is een oude steengroeve uit de 16e eeuw, later gebruikt als kazerne of schuilplaats voor families. Andere voorbeelden zijn de historische tuinen bij het kasteel van Puisieux of de abijd Saint Michel waar nu een museum over het vroegere boerenleven gehuisvest is. Het is wel duidelijk, het aanbod van historie en kunst is eindeloos.

De omgeving van Picardië

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Picardië zijn de stranden een prachtige bestemming waar u fijn kunt ontspannen en genieten van zon, zee en zand. Zowel de krijtrotsen als zandstranden zijn prachtige natuurlijke resultaten waar wij mensen niets van kunnen begrijpen, u mag er plezier aan beleven. De huizen in de badplaatsen hebben duidelijk een semi Normandische bouwstijl. Mers les Bain ligt vrij zuidelijk aan de kust, de boulevard is lang en gezellig. Vanaf Saint Valery sur Somme kunt u wadlopen-wandelen op de zeebodem tijdens laag tij uiteraard met gids. U kunt naar le Crotoy lopen. Bij Saint Valery sur Somme ligt een plezierhaven en scheepsbouwkade. Kijk rond in deze plaats en proef de maritieme sfeer. Aan de monding van de Somme ligt het natuurgebied Le Marcanterra, hier kunt u prachtig vogels spotten. Fietsen en wandelen in de omgeving is heerlijk al zijn de routes nog niet zo geregeld als in Nederland, misschien is dat ook wel de charme van dit gebied, het is maar net wat u wilt of niet wilt. Hoe dan ook, of u nu van cultuur of natuur of sportieve activiteiten houdt, u bent aan het juiste adres in Picardië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.