Ontdek de bruisende lastminutes in Ile de France Parijs

Verwen uzelf met het boeken van de lastminute vakantiehuizen in Ile de France-Parijs, op meerdere manieren. Als u op het laatste moment besluit tot een vakantie terwijl u een uur geleden nog niet wist dat u ging en waar u... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ile de France Parijs


Informatie

Verwen uzelf met het boeken van de lastminute vakantiehuizen in Ile de France-Parijs, op meerdere manieren. Als u op het laatste moment besluit tot een vakantie terwijl u een uur geleden nog niet wist dat u ging en waar u heen ging is een heerlijk gevoel van vrijheid. Daarnaast kiest u met een lastminutes in Ile de France-Parijs voor een bestemming waar alles kan en mag en niets moet. Dat is toch de beste definitie van vakantie vieren?

Ile de France

Ile de France of Eiland van Frankrijk is een Franse regio waar Parijs de hoofdstad en hoofdrolspeler van is. De stad Parijs is gebouwd op zeven heuvels, de stad Seine loopt dwars door de stad, de rivier deelt de stad in twee delen. De naam Ile de France zullen misschien velen niet kennen maar de naam Parijs wel, terwijl het toch echt niet het zelfde is. U ontdekt het wel tijdens een lastminutes in Iles de France

Culturele bezienswaardigheden in Parijs

Het aanbod van culturele bezienswaardigheden en historische monumenten is gigantisch groot, zowel bekend als onbekend. De Eifeltoren is een van de hoogste architectonische wonderen in Parijs met 325m. Proef de sfeer in de wijk Montparnasse, hier heerst zeker geen sfeer van een grote stad maar wel een sfeer van vriendschap en gemoedelijkheid. De Arc de Triomph is een bijzonder bouwwerk in Parijs, deze kunt u als bezoeker ook beklimmen. In de decembermaand is dit bouwwerk nog mooier verlicht. Liefhebbers van musea bezoek denken al gauw aan het Sacre Coeur en het Louvre, logisch maar ook een beetje jammer voor de minder bekende musea. Geniet van het bekende maar onderschat het onbekende niet vanaf de lastminutes vakantiehuizen in Ile de France. Er zijn ruim 150 musea in Parijs en elke eerste zondag van de maand zijn de musea gratis te bezichtigen. De wereldstad Parijs huisvest maar liefst 22 kerken of meer, we noemen de oudste met respect voor de andere religieuze gebouwen, de oudste kerk is de Saint Germain des Pres. Vele kerken zijn opengesteld voor bezoekers, voor openingstijden informeer op locatie. Rondkijkend in de stad zult u veel bruggen en mooie pleinen aantreffen. Een paar bekende bruggen zijn Pont Neuf en Pont Sully. Een heel bekend plein is Place Charles de Gaulle maar er zijn er veel meer.

Actief genieten in Parijs

Een avondje stappen vanaf de lastminute vakantiehuizen in Ile de France- Parijs is eenvoudig, het enige lastige is misschien dat u even moet zoeken naar het actuele uitgaanscentrum. U kunt heerlijk uit eten in de stad, de Franse keuken zal u niet teleurstellen. Het is heel goed mogelijk om budgetvriendelijk van uw lastminutes in Ile de France- Parijs te genieten. Controleer even de prijskaart voor dat u zich daadwerkelijk ergens installeert voor een gezellig etentje of tijd. Bekende uitgaansgelegenheden zijn Moulin Rouge en het Lido, maar er zijn er veel meer. Een wandeling langs de Seine maken of een boottocht over de Seine maken is een van de actieve manieren om de stad te ontdekken met alle mooie en aantrekkelijke enunieke plekjes. Een dagje winkelen in de stad is ook heel eenvoudig, u kunt hier kiezen voor dure winkelstraten, een gezellig achterstraatje of een van de 70 markten die wekelijks gehouden worden in de stad. Het is maar net waar uw hart ligt. Een bekende markt is de Rue Mouffetard. Een bekende winkelstraat is Rue de Rivoli. Iets heel anders maar het is ook Ile de France is het Disneyland Resort Parijs waar u met het hele gezin aan een dag niet genoeg heeft. U vindt hier een up to date attractiepark met talloze Disney figuren, lekker eten, wandelpaden voor iedereen, speelruimte voor de kleintjes. Als het op uw wensenlijstje staat, aarzel niet langer. Rondwandelen in de stad is fantastisch maar even bijkomen in een park is ook heerlijk. Dat kan allemaal, ontdek de parken als Jardin des Plantes, Bois de Vincennes of het stadspark Bois de Boulogne. Als u dit gelezen heeft, kunt u niet anders dan besluiten voor de lastminute vakantiehuizen in Ile de France-Parijs.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.