Vakantiehuizen voor de Meivakantie Frankrijk

Bij de vakantiehuizen voor meivakantie in Frankrijk kunt u veel verwachten van uw vakantie. In mei komt de natuur weer tot leven dankzij de hogere temperaturen. U kunt kiezen voor een fascinerende stad als Parijs of Lyon... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Frankrijk


Informatie

Bij de vakantiehuizen voor meivakantie in Frankrijk kunt u veel verwachten van uw vakantie. In mei komt de natuur weer tot leven dankzij de hogere temperaturen. U kunt kiezen voor een fascinerende stad als Parijs of Lyon, u kunt ook voor een regio kiezen vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Frankrijk. Bezoek Bretagne, het schiereiland met Rennes als hoofdstad. Bij uw vakantiehuizen voor meivakantie in Frankrijk vindt u natuur, een lange kust, lekker eten en gezelligheid. De kliffen van Cap Frehel zijn prachtig dichtbij fort La Latte, de zuidkust is liefelijker en warmer. De Roze Granietkust moet u gezien hebben vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Frankrijk. Ontdek ook de eilandjes, Frankrijk is een prachtig land.

Boek nu uw meivakantie in Frankrijk aan het strand

Boek nu uw meivakantie in Frankrijk als op zoek bent naar een complete strandvakantie. De Atlantische kust is gezichtsbepalend voor de Franse kust. U vindt hier een watersportvakantie met zwemmen, waterski, zeilen en surfen. De binnenlanden zijn een paradijs voor een wandelvakantie of fietsvakantie. U kunt tijdens een meivakantie in Frankrijk fietsen naar Ile de Re, zoutpannen doorkruisen en vogels spotten. Tijdens een meivakantie in Frankrijk is de temperatuur behaaglijk, ideaal voor buitenactiviteiten. Bij Biarritz vindt u mooie surfstranden en kindvriendelijke stranden. In het binnenland liggen mooie wijngaarden, bezoek een wijnboerderij of proeverij en maak kennis met de wijn cultuur. Voor de afwisseling zou u een haven als Saint Martin of la Flotte kunnen bezoeken tijdens een meivakantie in Frankrijk.

Meivakantie met de familie in Frankrijk

Tijdens een meivakantie met de familie in Frankrijk zult u heerlijk genieten van dit kindvriendelijke vakantieland. Een meivakantie met kinderen in Frankrijk is een groot succes. Kies voor de kust of de bergen, hier kan iedereen zijn energie kwijt op een plezierige manier; fietsvakantie, watersport, bergsportvakantie, mountainbiketochten of wandelvakantie. U kunt ook kiezen voor een bezoek aan Walt Disneyland in Parijs. Deze meivakantie met kinderen in Frankrijk is een groot succes. Hier vindt u voor alle leeftijden attracties, zwembaden, sprookjes en wandelparken voor de picknick. Zo staat in Saint Malo-Bretagne een zeeaquarium voor kids in combinatie met een boulevard, haven en strandje. Jong en oud vindt iets van zijn gading tijdens een meivakantie met de familie in Frankrijk.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.