Vier uw Meivakantie bij de vakantiehuizen in Normandië

De vakantiehuizen voor Meivakantie in Normandië ontvangen u met open deuren. Liefhebbers van cultuur, historie, activiteiten aan het strand en lekker eten zijn hier aan het juiste adres. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Normandie


Informatie

De vakantiehuizen voor Meivakantie in Normandië ontvangen u met open deuren. Liefhebbers van cultuur, historie, activiteiten aan het strand en lekker eten zijn hier aan het juiste adres. Er zijn in feite verschillende groepen toeristen die voor Normandië kiezen. Een groep vormen de zonaanbidders die willen genieten aan het strand van hun rust en van de watersport; een andere groep vormen de liefhebbers van cultuur en historie, denkt u hierbij alleen maar aan de vele zichtbare herinneringen van de gebeurtenissen in WOII en WOI. Dan is er nog een groep die juist de combinatie van strand en cultuur aantrekkelijk vinden, de kinderen aan het strand oke maar ze moeten ook wat zien en voelen van de historie van de omgeving. Normandië trekt niet voor niets steeds meer toeristen van alle leeftijden.

Bezienswaardigheden in Normandië

U kunt diverse bezienswaardigheden ontdekken vanaf de vakantiehuizen voor Meivakantie in Normandië. We geven u graag wat suggesties wat u kunt zien en doen in de omgeving. Ontdek de landingszones in de vorm van de vijf stranden, Omaha Beach is er een van, hier sneuvelden talloze Amerikaanse soldaten tijdens D-day. Het strand is misschien wel 8km lang en ‘passeert’ wel vier dorpen zoals Viervelle sur Mer. Trek ook de duinen in met een themawandeling, zo komt u langs diverse monumenten die met respect de bizarre WOII herdenken. Een andere topper vanaf uw vakantiehuis voor Meivakantie in Frankrijk is het Airborne museum in het dorp Sainte Mere Eglise, hier vindt u een breed assortiment aan voorwerpen uit de WOII van wapens tot kleding tot foto’s tot…… Bezoek het kleine, rotsachtige schiereiland Mont Saint Michel, voornamelijk voor voetgangers toegankelijk. U vindt hier gezellige winkels en straatjes en u mag het Benedictijnse Abdij zeker niet missen. Helaas is het wat minder eenvoudig te bezoeken als u in een rolstoel zit of met een kinderwagen op stap bent vanwege de vele trappen en steile routes, handig om te weten. Het Tapijt van Bayeux is een hooglinnen doek met als afbeelding de Slag van Hastings, uitgevoerd in 1066. Als u van kunst en geschiedenis houdt, mag u dit niet missen. Ik las ergens ; dit doek spreekt (geschiedenis) boekdelen. Liefhebbers van Monet kunnen het huis en de tuinen bezoeken. U vindt hier de daadwerkelijke Watertuin en Bloementuin. Het kan er behoorlijk druk zijn, dus zoek een tijdstip uit wanneer het wat rustiger kan zijn. De natuurlijke schoonheid van de tuinen is indrukwekkend, vergeet uw camera niet. Alligator Bay is een park met een heel ander onderwerp, het is een levendig reptielenhuis met alligators, schilpadden, slangen. Zowel de dieren als de inrichting van het huis is een waar schouwspel. Er valt van alles te beleven bij de vakantiehuizen voor Meivakantie in Normandië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.