Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Geniet van de Kerst bij de vakantiehuizen in Normandie

Ervaar de unieke sfeer bij de vakantiehuizen voor Kerst in Normandië. Deze accommodaties zijn uitstekend geschikt voor een plezierig verblijf tijdens de kerstdagen. Het biedt privacy en rust, misschien wel een dun wit... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Normandie


Informatie

Ervaar de unieke sfeer bij de vakantiehuizen voor Kerst in Normandië. Deze accommodaties zijn uitstekend geschikt voor een plezierig verblijf tijdens de kerstdagen. Het biedt privacy en rust, misschien wel een dun wit laagje sneeuw voor wat romantiek en sfeervol versierde dorpen en steden in Normandië. Een onmisbaar onderdeel van een kerstvakantie in Frankrijk is een bezoek aan een kerstmarkt.

Kerstmarkt in Normandië

In Rouen kunt u de hele maand december de kerstmarkt bezoeken in een omgeving met oude huizen van hout en een mystieke kathedraal. De ruim veertig chalets staan rond de Place de la Cathedrale. U vindt hier sfeer en gezelligheid passend bij de decembermaand. In le Havre zullt u een mooie kerstexpositie ontdekken naast de gezellige kerstmarkt met vooral ambachtelijke streekprodukten. In Caen wordt sinds een paar jaar een mooie kerstmarkt georganiseerd. Dit zijn een paar aardige voorbeelden van wat u kunt verwachten niet ver van uw vakantiehuizen voor Kerst in Normandië.

Ontdek Normandië

Dit vakantiegebied is elke maand van het jaar uw bezoek waard. Als u kiest voor de vakantiehuizen met Kerst in Normandië ontdekt u zeker de lekkernijen zoals melk, camembert, kaassoorten en cider. Daarnaast heeft het op een bizarre manier naamsbekendheid verworven tijdens WOII in 1944 . Hier vond het slagveld plaats dat volgde op D-day. Als u nu in Normandië komt, vindt u nog overal monumenten die herinneren aan deze oorlog zoals kerkhoven, landdingsstranden en toeristische oorlogsroutes. De watersport staat vooral centraal in de zomermaanden. De grillige vormgeving van de steile kust zoals bij Cote d’Albatre zijn een lust voor het oog. Zover mijn informatie strekt kunt u het hele jaar mooie bootexcursies maken langs de kustlijn, zeker doen als u de kans krijgt. Met een kerstvakantie in Normandië kiest u voor een sfeervolle eindejaars vakantie.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.