Gegarandeerd genieten met de last minutes in Normandië

Vanaf de last minute vakantiehuizen in Normandië kunt u eindeloos genieten van het mooie weer en het lekkere eten in Frankrijk. Daarnaast is deze regio rijk aan historische monumenten van WOI en WOII. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Normandie


Informatie

Vanaf de last minute vakantiehuizen in Normandië kunt u eindeloos genieten van het mooie weer en het lekkere eten in Frankrijk. Daarnaast is deze regio rijk aan historische monumenten van WOI en WOII. Deze mix van heftige historische feiten en ontspannen aan de stranden is wat onwennig misschien, maar ook tegelijkertijd de kracht van deze vakantiebestemming.

Historische bezienswaardigheden

U vindt hier diverse historische bezienswaardigheden die u eigenlijk niet mag missen. De Pont de Normandie is er een van, een tuibrug over de Seine van Le Havre naar Honfleur, iedereen behalve voetgangers, motorrijders en fietsers betalen tol. Dit mag u niet missen tijdens een last minute vakantie in Normandië. De Invasie stranden met naam Utah, Omaha, Gold, Juni en Sword bieden een gezellige strandvakantie maar u ziet ook overal monumenten die verwijzen naar D-day in 1944, WOII. Aan de kust bij Cote d’Albatre vindt u een bijzondere kustlijn van krijtrotsen, afgewisseld met brandschone kiezelstranden. Heerlijk toch wanneer u verblijft in een van de last minute vakantiehuisjes in Normandië?

Culturele toppers

Bezoek de stad Honfleur, een schilderachtige stad aan de Seine, schilders als Boudin en Monet vonden hier regelmatig inspiratie voor hun werken. De haven van Honfleur is een grote toeristische trekpleister. Als u rondkijkt in de omgeving van de last minute vakantiehuizen in Normandië zult u zeker langs zeer oude vakwerkhuizen komen, kenmerkend voor deze regio. De stad Rouen is daar een goed voorbeeld van. Een bezoek aan het eiland Mont Saint Michel is bijzonder, u kunt alleen als voetganger het eiland betreden, desondanks trekt het schiereiland met de abdij veel bezoekers. Als u liefhebber bent van architectuur en oude bouwstijlen is een bezoek aan de kathedraal van Bayeux een ‘must’ . Het zelfde geldt voor het Monethuis in Giverny. Het woonhuis is nu een museum gewijd aan de schilder Monet. Culinaire verwennerij vanaf de last minute vakantiehuizen in Normandië vindt u om de hoek. De visrestaurants bieden fantastische combinatie schotels met mosselen, krab, garnalen, en oesters. Dit is pure verwennerij, de eerste keer weet u niet wat u overkomt.

Ontdek de natuur van Normandië

Het natuurlijke landschap wordt gelukkig goed beschermd, dat ziet u terug in de divers natuurlijke parken regionaal Normandie-Maine of Marais du Cotentin, er zijn er gelukkig meer van. Het vormen hele landschappen compleet met dorpen en fiets- en wandelroutes. Het mooie weer en de bescherming van de natuur heeft er voor gezorgd dat steeds meer flora weer tot leven komt. Bovenstaande geeft wel aan dat een last minute in Normandië een bijzondere vakantiebestemming is.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/