De vakantiehuizen in Normandië zijn voordelig en comfortabel

Een weekendje weg bij de vakantiehuizen in Normandië is heerlijk ontspannend. Dit stukje Frankrijk is rijk aan historie, stranden, kunst en natuurlijk kunt hier heerlijk eten. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Normandie


Informatie

Een weekendje weg bij de vakantiehuizen in Normandië is heerlijk ontspannend. Dit stukje Frankrijk is rijk aan historie, stranden, kunst en natuurlijk kunt hier heerlijk eten. We laten u eerst nader kennis maken met de stranden aan de Normandische kust.

De stranden

Tijdens een weekendje weg in Normandië komt u bijna vanzelf langs de stranden met een historische lading, waar deLanding in 6 juni 1944 plaatsvond. Deze vijf stranden dragen nog steeds de namen van de operatie tijdens WOII namelijk Omaha, Utah, Jona, Gold en Sword beach-strand. In de omgeving van deze stranden liggen routes langs monumenten, u kunt er musea bezoeken met zichtbare getuigen als foto’s en voorwerpen het verhaal van de Landing vertellen. De diverse begraafplaatsen zijn indrukwekkende plaatsen waar duizenden soldaten uit diverse landen eervol begraven zijn. Bij Omaha strand ligt het Amerikaans kerkhof, u vindt hier 9387 grafstenen en een informatie centrum met rondleidingen over alles wat hier gebeurt is. Daarnaast liggen hier ook mooie natuurlijke zandstranden startklaar voor een bruisende strand- en watersportvakantie. Ontdek de mooie stranden bij Barneville Carteret vlakbij het beschermd natuurgebied de la Vieille Eglise. U kunt hier fantastisch surfen. Houlgate is al sinds 19e eeuw een geweldige badplaats, kitesurfen-zeilen-waterskisport zijn drie belangrijke activiteiten aan dit strand naast de ‘normale’ strandactiviteiten als zonnebaden en zwemmen. Trouville sur Mer is een mooie badplaats met heerlijk eten, mooie stranden en een hartverwarmende gastvrijheid.

Cultuur en historie

Daarnaast kunt u tijdens een weekendje weg bij de vakantiehuizen in Normandië rondkijken in de omgeving waarbij unieke plekjes en monumenten kunt bewonderen. We geven u graag wat voorbeelden van locaties die u eigenlijk niet mag missen, u zult niet genoeg hebben een enkel weekendje weg. Mont Saint Michel is een klein rotsachtig schiereiland, niet ver van Avranches, alleen te bezoeken als voetganger. Ontdek hier de Benedictijnse Abdij. Bezoek de Amerikaanse begraafplaats en gedenkpaats bij Colleville sur Mer, hier kunt u het museum over de oorlog bezoeken, de aanwezige kinderen leggen onder begeleiding bloemen op het ongeidentificeerde graf-heel bijzonder. Bewonder het tapijt van Bayeux met als afbeelding de slag van Hastings in 1066 . Het is een all-round getuige voor historici en kunstliefhebbers, de schilder presteerde maximaal hier. De Pegasus Brug tussen Caen en Questreham met bijbehorend museum is een indrukwekkend monument voor jong en oud. Liefhebbers van kunst en Monet kunnen de mooie tuinen ; Bloementuin en Watertuin, bezoeken met het schilderachtige huis. Het is een druk bezochte locatie, als u zelf de schoonheid van deze plek ervaart zult u begrijpen waarom. Tot slot nog een natuurlijke toeristische topper; als u van wandelen houdt zijn de kliffen bij het dorp Etretat zeker uw bezoek waard met oesterparken, mosselbanken en een schitterende, rustgevende en natuurlijke omgeving. Dit zijn teveel suggesties voor een enkel weekendje weg in Normandië, maak uw keuze en geniet maximaal van dit uniek stukje Frankrijk.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.