Oud en Nieuw in Normandie is betaalbaar en gezellig

Ontdek een uniek stukje Frankrijk vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Normandië. Aan het einde van het jaar kan het dat er wat sneeuw ligt maar dat is niet te verwachten. U vindt hier een kustlijn van 650km lang. U ontdekt hier de landdingsstranden... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Normandie


Informatie

Ontdek een uniek stukje Frankrijk vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Normandië. Aan het einde van het jaar kan het dat er wat sneeuw ligt maar dat is niet te verwachten. U vindt hier een kustlijn van 650km lang. U ontdekt hier de landdingsstranden die in WOII in 1944 een belangrijke rol hebben gespeeld als slagveld en onderdeel van D-day. In dit zelfde deel van de kust zult u in het binnenland nog diverse monumenten aantreffen die hieraan herinneren met kerkhoven, bunkers en herdenkinsmonumenten. Gelukkig worden de landingsstranden nu vrolijk gebruikt voor een gezellige strandvakantie en de watersport door jong en oud. Tijdens deze eindejaarsvakantie vindt u hier waarschijnlijk geen witte eindejaarsavond maar de kerstmarkten zijn zeker uw bezoek waard. Zo vindt u gezellige markten in kerstsfeer in Rouen bij de place de la Cathedrale, in le Havre, in Caen bij Place Sait Sauveur of in Lisieux op Place Francois Mitterand. Dit zijn een paar voorbeelden van leuke markten.

Bezienswaardigheden in Normandië

We geven u een wat gevarieerd overzicht van bezienswaardigheden in Normandië die u kunt ontdekken vanaf uw vakantiehuis voor Oud en Nieuw in Normandië. De Normandië brug is een van de indrukwekkende bruggen over de Seine. Het is een Tuibrug tussen le Havre en Honfleur. Houdt er wel rekening mee dat u hier tol betaalt voor een overgang met de auto. Ontdek de invasiestranden met de namen die tijdens WOII gebruikt werden als sector namelijk Utah, Omaha, Gold, Juni en Sword. Als u op het strand staat, kunt u zich moeilijk voorstellen wat zich hier heeft afgespeeld. Bezoek de kunststad Honfleur aan de Seine, kunstenaars zowel Boudin als Monet vonden hier veel inspiratie voor hun kunstwerken en kwamen hier graag. Er hangt een eenvoudige en vriendelijke sfeer. Ik kan u nog talloze voorbeelden van mooie bezienswaardigheden geven maar mijn woorden zijn op. Boek een gezellig vakantiehuis met Oud en Nieuw in Normandië en ga lekker op onderzoek uit.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/