Proef de Kerstsfeer bij de vakantiehuizen in Frankrijk

Een vakantie bij de vakantiehuizen met Oud en Nieuw in Frankrijk is een goed begin van het nieuwe jaar. Een vakantiehuis in Frankrijk is goede basis voor gezellige dagen in de decembermaand onder de Franse winterzon. Lees meer

Skigebied in Frankrijk

Frankrijk  /  Kies uw resort

Stad Hoogte van Resort Totaal aantal skiliften Pistenlengte Nachtskiën
Val Thorens 1850 - 1850 m 31 312 km  216 km  72 km Bekijken
Vars 1650 - 2750 m 51 104 km  59 km  22 km Bekijken
Megeve 1113 - 1113 m 112 65 km  82 km  34 km Bekijken
Notre Dame de Bellecombe 1150 - 1150 m 84 59 km  47 km  11 km Bekijken
Plagne Soleil 2050 - 2050 m 105 66 km  34 km  17 km Bekijken

Speciale Vakantiehuizendeals in Frankrijk


Informatie

Een vakantie bij de vakantiehuizen met Oud en Nieuw in Frankrijk is een goed begin van het nieuwe jaar. Een vakantiehuis in Frankrijk is goede basis voor gezellige dagen in de decembermaand onder de Franse winterzon.

Exotische vakantie aan de kust

De Franse kust is een van de vele locaties waar u op een bijzondere en exotische manieren de jaarwisseling kunt ervaren. Velen hebben een beeld van Oud en Nieuw met koude nachten, vuuwerk en champagne. De champagne glazen op het Franse strand tijdens de jaarwisseling misstaan niet, u zou het moeten proberen. De Franse kust biedt prima omstandigheden voor een exotische vakantie.

Actief genieten in de bergen

Op wintersport vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Frankrijk is een goed idee. De sneeuwzekerheid is groot, de skiresorts draaien op volle toeren, er worden leuke feesten en activiteiten georganiseerd voor jong en oud, romantiek en gezelligheid vieren hoogtij. In de Franse Alpen liggen prachtige skigebieden zoals les Trois Vallees. U vindt hier maar liefst 600km aan skipistes, 180 liften op hoogtes tussen 1300 en 3200m. Dit gebied verbindt zowel de grote als kleinere skioorden met elkaar. Een kleiner skigebied ideaal voor familievakanties vindt u bij Aussois. Er liggen hier 21 skipistes in alle kleuren, de 10 liften verbinden de gebieden plezierig met elkaar. U vindt de pistes op hoogtes tussen 1500 en 2750m. Vlakbij ligt het skigebied van la Norma en Valfrejus met nog eens 65km aan skipistes. Voordat u een vakantiehuis in Frankrijk boekt, informeer naar de skipistes, op deze manier voorkomt u sportieve teleurstellingen.

Gezelligheid en romantiek in de steden

Wat u natuurlijk ook kunt doen is kiezen voor een vakantiehuis voor Oud en Nieuw in Frankrijk bij een mooie Franse stad. U kunt kiezen uit vele steden maar er zijn een paar overeenkomsten. De Fransen houden van lekker eten, ze ontvangen de toeristen gastvrij en zeker in de decembermaand hangt de gezelligheid en romantiek in de lucht. Onder deze omstandigheden kijkt u terug op een onvergetelijke vakantie in Frankrijk.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/