De vakantiehuizen aan het strand in Friesland zijn fantastisch

De lastminute vakantiehuizen aan het strand in Friesland zijn een goed begin van uw vakantie aan het water. Of er nu werkelijk zoveel stranden te vinden zijn in Friesland, durf ik niet te beweren maar u kunt wel op diverse manieren van de watersport genieten. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Friesland


Informatie

De lastminute vakantiehuizen aan het strand in Friesland zijn een goed begin van uw vakantie aan het water. Of er nu werkelijk zoveel stranden te vinden zijn in Friesland, durf ik niet te beweren maar u kunt wel op diverse manieren van de watersport genieten. De Friese Meren staan hier garant voor of wat dacht u van het Ijsselmeer of de Lauwerszee? Vaak zult u ook een mix van cultuur en watersport aantreffen in een klein dorp zoals in Workum met het museum van Jopie Huisman en de activiteiten rond het water.

Bezienswaardigheden in Friesland

Vanaf de lastminute vakantiehuizen aan het strand in Friesland kunt u kiezen voor gezellige watersportplaatsen en activiteiten zoals in Lemmer met de Lemster zeilweek. Het was een oud vissersdorp en nu is het een belangrijk en nog steeds gezellig watersportcentrum van Friesland. Lemmer ligt letterlijk en figuurlijk tussen het IJsselmeer en de Friese Meren. Makkum kennen velen van het Makkumse aardewerk maar het is een ook een plaats met haven en vissersdorp. Voor heel Friesland geldt het zelfde; u kunt hier eindeloos rondwandelen en fietsen dankzij een royaal netwerk van paden en routes. Sneek speelt een belangrijke rol in de watersportwereld van Friesland, het huisvest de Sneekweek waar duizenden mensen op af komen. Harlingen is een andere belangrijke plaats met haven zoals de Noorderhaven en de Zoutsloot. Vanaf deze haven kunt u mooie boottochten naar Vlieland en Terschelling reserveren. De Harlingen visserijdagen is een van de vele evenementen rondom de visserij. Franeker is een stad waar water altijd een rol speelt, u kunt zowel in als om de stad mooie rondvaarten maken. Vanaf de lastminute vakantiehuizen aan het strand in Friesland ontdekt u met Friesland een afwisselende provincie met behoorlijk wat traditionele cultuur in de vorm van gerechten en keramiek maar ook een groot aanbod van watersportactiviteiten waar men wel degelijk met de tijd mee gaat. Het is maar net wat u wilt, de vaarroutes worden nog jaarlijks uitgebreid in samen werking met de buurtprovincies zodat u als vaarder nog meer op uw wenken bediend wordt. Het voordeel van deze ontwikkeling is dat overal de zandstranden en aanlegsteigers zeer goed aan gegeven staan, bovendien staat er duidelijk bij elke vaarroute of dit voor een zeilboot is of voor een motorboot. Op deze manier kan elke watersporter plezierig genieten binnen het verwachtingspatroon . Op de Friese meren kunt u alles verwachten van sporten als surfen, zeilen, waterfietsen en roeien. Dat is een andere kracht van dit gebied, er is tegelijkertijd ruimte voor de voorkeuren van de jongeren en van de ouderen. U kunt dus rustig met het hele gezin op watersport vakantie, u vindt hier alleen maar mogelijkheden en geen beperkingen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.