Vakantiehuizen voor Oud en Nieuw Finland

Ontdek Lapland tijdens een vakantie met Oud en Nieuw. Het ligt dicht bij de poolstreek met lange en zeer koude winters. U vindt hier enerzijds een oude levensstijl met rendieren, anderzijds vindt u hier minder... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Finland


Informatie

Ontdek Lapland tijdens een vakantie met Oud en Nieuw. Het ligt dicht bij de poolstreek met lange en zeer koude winters. U vindt hier enerzijds een oude levensstijl met rendieren, anderzijds vindt u hier minder tenten en meer huizen voor de winter of sneeuwscooters voor vervoer. De rendier is een nog steeds een trekdier voor de slede voor praktische reden en voor het toerisme. De tijd heeft tradities misschien vervaagd maar u kunt een informatie centrum bezoeken waar alle tradities nog veilig bewaard en beschermd worden. De natuurlijke omstandigheden van de koude winter hebben effect op de vele meren. In de winter kunt u schaatsen op natuurijs, vaak bevroren tot in juni. Oud en nieuw vieren in deze omgeving is onvergetelijk voor de inwoners van Europa.

Geniet van de cultuur met Oud en Nieuw

Vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Finland kunt u diverse steden en dorpen bezoeken. Helsinki heeft veel te bieden aan bekende en onbekende cultuur, ontdek het tijdens een rondwandeling door de stad. De Uspenski kathedraal is heel bekend, het Kunst en Designmuseum is zeker een aanrader zoals de hele stad. Rondom de stad kunt u kiezen voor bootexcursies, de Citybikes staan borg voor uw ontdekkingsreis op de fiets. Ontdek Turku met de grote plaatselijke markt en de verse Oostzeeharing. Tampere is een grote stad met ene prachtige kerk en een mooi openluchttheater. In Kemi kunt u in de winter het Lumilinna sneeuwkasteel bezoeken compleet met sculpturen, restaurants en speelplaatsen. Geniet van Finland in deze eindejaarssfeer.

Ontdek de natuurlijke rijkdom van Finland

Het nationaalpark Archipel is een Fins park met een landschap ingericht met natte en droge weiden, hooilanden en tuinbouw. Geniet van de natuur vanaf de vakantiehuizen met Oud en Nieuw in Finland. Naitonaalpark Koli bij het PIelinenmeer is in de winter bevroren. Koli was heel vroeger een Heilige plek. Het landschap, de lichtval en de sfeer heeft veel kunstenaars al geïnspireerd tot meerdere creatieve prestaties. Het nationaalpark Lemmenjoki is een park met meren, 60 km paden en diverse bruggen en boten.. Hier kunt u fijn tot rust komen in de natuur. U vindt diverse wandelroutes tijdens uw vakantie in Finland zoals de Berenroutes met 80 km lengte, de Keroharjuroute van 14 km of de Ristikallioroute van 30 km lang. Kies voor een vakantie die bij uw wensen aansluit.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/