Bestemmingen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor Kerstmis Finland

De Kerstvakantie in Finland heeft van alles te bieden. Maak kennis met de cultuur in de vorm van de Finse Sauna. Veel huizen hebben een eigen sauna. De Finnen hebben strikte regels voor het gebruik van de sauna... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Finland


Informatie

De Kerstvakantie in Finland heeft van alles te bieden. Maak kennis met de cultuur in de vorm van de Finse Sauna. Veel huizen hebben een eigen sauna. De Finnen hebben strikte regels voor het gebruik van de sauna, als bezoeker dient u hier rekening mee te houden. Kuopio is een stad en ligt bij het meer Kallavesi. De uitkijktoren op de Puijo-heuvel is uniek. De stad Helsinki is gebouwd op een rotsachtige landtong. Ontdek het tijdens een stadswandeling door de feestelijke stad. U komt langs de Domkerk, over het Senaatsplein en de Uspenski kathedraal mag u niet missen, zeker niet met de Kerst. Het marktplein en de diverse woonwijken met eigen sfeer zijn het ontdekken waard. Er valt van alles te beleven tijdens deze Finse Kerstvakantie.

Een actieve Kerstvakantie in Finland is leuk

Finland is het Land van de Duizend meren, er zijn zelfs meer dan 188.000 meren. Het grootste meer wat u kunt ontdekken tijdens de Kerstvakantie in Finland is het Saimaameer. Tijdens de Kerstvakantie kunt u kiezen voor schaatsen op natuurijs evenals ijszeilen en ijsvissen. Een wandeling door het winterlandschap van Finland is heel bijzonder. Een bezoek aan Lapland is uniek vanwege hun levenswijze. U vindt hier moderne invloeden in de vorm van vervoer met de sneeuwscooter tot historie zoals vervoer met rendiersledes. U komt het allemaal tegen tijdens de Finse Kerstvakantie. Ontdek de Westkust met de houten huizen en hun eigen levensstijl met hun eigen taal in de vier provincies.

Ontdek Finland met de mooie natuur en cultuur

Bezoek het pretpark en dierentuin in het Linnanmakipretpark tijdens de Kerstvakantie in Finland. Dit is leuk voor jong en oud. In Helsinki staat het Korkeasaari Zoo, de oudste dierentuin. Lapland is een andere actieve bestemming U kunt hier met de Kerstvakantie kiezen voor wintersport zoals husky safari maken, skisport, schaatsen en langlaufen. Mooie wintersportcentra vindt u bij Levi, Olos, Ruka en Saariselka. Vele meren zijn in de winter bevroren, schaatsen op natuurijs en ijszeilen is hier een fantastische sport. Bezoek de Kerstman in de residentie Rovaniemi met het Santapark op de Poolcirkel of in de woning bij Joulupukki, Santa Village mag u hier echt niet missen met de tunnels vol kerstgeschenken tijdens deze decembervakantie.


Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.