Vier Oud en Nieuw bij de voordelige vakantiehuizen in Spanje

Een vakantie in Spanje met Oud en Nieuw is heel plezierig. De vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Spanje staan door het hele land verspreid. Als u kiest voor een locatie kiest, waar u met uw familie of vriendengroep vakantie... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Spanje


Informatie

Een vakantie in Spanje met Oud en Nieuw is heel plezierig. De vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Spanje staan door het hele land verspreid. Als u kiest voor een locatie kiest, waar u met uw familie of vriendengroep vakantie wilt houden, moet u natuurlijk wel weten wat u wilt. De bergen zullen u een heel andere vakantie bezorgen dan de Spaanse kust. Vanaf de vakantiehuizen kunt u er altijd op uittrekken en de omgeving verkennen.

Een vakantie in de Spaanse bergen

Zo vindt u meer dan dertig wintersportgebieden in Spanje, dit is een vrij onbekende kant van Spanje vakantieland. De Sierrra Nevada is een belangrijke speler van de wintersport. Denkt u ook aan de bergketens bij Granada of de Pyreneeën. In deze gebieden vindt u alle wat u nodig heeft voor een fantastische wintersport bij de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Spanje. Als men spreekt van de meest populaire gebieden dan zijn dat de gebieden bij Madrid en Barcelona, Formigal, Baqueira en natuurlijk Sierra Nevada. U kunt hier ook alles verwachten van skilessen, snowboardinstructies en verhuur van uitrustingen.

Ontdek de Spaanse steden

De Spaanse steden zijn ook een prachtige bestemming voor uw vakantie met Oud en Nieuw. Als u een leuke mix van wintersport en cultuur zoekt , blijft u dan in de buurt van Madrid of Barcelona. Madrid heeft een zeer breed en groot aanbod van musea zoals het Prado museum. Barcelona is de stad van Gaudi, in deze stad vindt u diverse gebouwen en parken die herinneren aan zijn kunstzinnige werkzaamheden. Het museum over Picasso of Gaudi trekt wereldwijd bezoekers, en terecht, dat zult u wel zien als u er zelf bent.

Onder de Spaanse zon genieten van de laatse dagen van het jaar bij een vakantiehuis in Spanje is een goed idee, in alle rust-in de stad of in de Spaanse sneeuw. Als u weer terug in Nederland bent, kunt u weer met frisse moed aan het werk.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/