Proef de sfeer op de Canarische eilanden met Oud en Nieuw

De vakantiehuizen voor Oud en Nieuw op de Canarische eilanden in Spanje ontvangen u met open armen in een exotische sfeer. Het eindejaar vieren op deze bijzondere locatie kan niet anders dan een speciale ervaring zijn. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Canarische Eilanden


Informatie

De vakantiehuizen voor Oud en Nieuw op de Canarische eilanden in Spanje ontvangen u met open armen in een exotische sfeer. Het eindejaar vieren op deze bijzondere locatie kan niet anders dan een speciale ervaring zijn. De Canarische eilanden hebben een eigen vulkanische natuur, mooie stranden en een plezierig klimaat , zodat u met een gerust hart het hele jaar voor deze eilandengroep kunt kiezen als vakantiebestemming. Natuurlijk zijn er meer en minder bekende plaatsen, meer en minder populaire bestemmingen. Bekende bestemmingen zijn bijvoorbeeld de Puerto de la Cruz of de stranden op Zuid Tenerife. De Spaanse ontdekkingsreizigers hebben deze eilanden opgeëisd voor Spanje. De Canarische eilanden bestaan uit zeven eilanden namelijk Lanzarote, La Palma, La Gomera, Tenerife, El Hierro, Gran Canaria en Fuerteventura. Ik heb alleen de ruimte om een leuk feit van dit eiland te vertellen. De beste kennismaking een daadwerkelijk bezoek aan een van de zeven eilanden.

Leuke feiten over de eilanden

Gran Canaria wordt het meest bezocht vanaf de vakantiehuizen met Oud en Nieuw op de Canarische eilanden, het is het grootste eiland van de eilandengroep. Lanzerote biedt een vulkanisch landschap, dit kunt u ook wel een maanlandschap noemen, op zich heel bijzonder als u wandelt over de zwarte aarde. De kleuren van de vrolijk gekleurde huizen hebben vastgestelde kleuren, kenmerkend voor het eiland zoals bruin, blauw en groen. Het kleinste eiland is El Hierro en ligt het meest westelijk. De kliffen aan de kant van de oceaan rijzen indrukwekkend op. In het binnenland vindt u een soort van bergrug met hoge punten als Malpaso op 1501m en Mercador op 1252m. Fuerteventura is het oudste eiland van de Canarische eilandengroep, het is een typisch voorbeeld van een eiland gevormd door vulkanische werking. U treft hier een berglandschap met dalen, palmoasen en beken. U vindt hier 55km aan mooie stranden, de vuurtoren op Playa del Matorral staat in een groen moerasgebied zijnde een beschermd natuurgebied. Het duinengebied El Jable is een ander prachtig stukje natuur. De sfeer vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw op de Canarische eilanden is natuurlijk heel anders dan in Nederland tijdens de decembermaand. Exotica en romantiek en gezelligheid zullen elkaar regelmatig afwisselen. La Palma is het kleinste eiland. Op la Palma vindt u aan de ene kant een lavalandschap en aan de andere kant een heuvelachtig landschap. Lanzarote wordt ook wel de Zwarte Parel genoemd van wege de schone en mooie zwarte stranden. De beste stranden van Lanzarote liggen meestal aan de zuidoostkust zoals playa Bastian, Blanca of de Famara waar u heerlijk kunt windsurfen. Dit zijn zo wat losse feiten over de eilanden, u begrijpt dat elk eiland zijn eigen charme en sfeer heeft.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.