Boek een fijn weekendje bij vakantiehuizen op Canarische eilanden

De vakantiehuizen voor weekendje weg op Canarische eilanden staan dichterbij dan u denkt. Een vliegveld naar Spanje kunt u snel en voordelig boeken evenals de accommodaties. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Canarische Eilanden


Informatie

De vakantiehuizen voor weekendje weg op Canarische eilanden staan dichterbij dan u denkt. Een vliegveld naar Spanje kunt u snel en voordelig boeken evenals de accommodaties. Op deze manier is het weekend nog lang genoeg om alles te doen en zien wat u wilt. U zult wel even moeten kiezen welk Canarische eiland u wilt bezoeken, er zijn er zeven namelijk La Palma, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, El Hierro, La gomera en natuurlijk het populaire Tenerife. Spanje is een populaire vakantiebestemming en Tenerife is een van de toeristische trekpleisters. De eilandengroep lig aan en in de Atlantische Oceaan. Eigenlijk kunt u hier het hele jaar door een vakantie boeken zonder er bij na te denken of het weer wel goed is. Als u kiest voor het hoogseizoen, speelt de strandvakantie en de watersport met zeilen en duiken en surfen de hoofdrol. Kiest u buiten dit seizoen voor deze eilanden, kunt u onder wat minder warme omstandigheden fijn fietsend en wandelend rondkijken op de eilanden. De eilanden zijn van vulkanische oorsprong, dat zult u ook terugzien in het soms unieke ‘maanlandschap’ of een zwart maar schoon zandstrand. De eilanden staan bol van natuurlijke en culturele bezienswaardigheden.

Bezienswaardigheden op de Canarische eilanden

We laten u graag kennis maken met wat unieke natuur vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op Canarische eilanden. Op het eiland Lanzarote ligt het nationaalpark Timanfaya met een kaal en grillig gevormd landschap, tegelijk bizar en mooi. U kunt kiezen uit de volgende middelen van vervoer; bus, wandelschoenen, op de rug van een dromedaris. Hier krijgt u achtergrond informatie over een vulkaanlandschap. Op Tenerife ligt het El Teide nationaalpark, het grootste natuurpark op de eilandengroep. U vindt hier een bergtop van 3718m hoog. Verken het gebied met de bus of auto, fiets of tijdens een stevige wandeling. Op Fuerteventura lig het gemoedelijke dorpje Betancuria, best wel wat toeristisch maar met behoud van eigen sfeer. Bezoek de kerk hier, kijk rond in het dorpje en ontdek de leuke toeristische winkeltjes. Vanaf het dorp heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Roque Nublo ligt op Gran Canaria, het is een rots van 80m hoog en gezichtsbepalend voor het eiland. Het is een monoliet bij het dorp Tejeda. De wandeling naar de top kan wat pittig zijn maar boven op de rots weet u niet wat u ziet. Niet elk eiland heeft eindeloze zandstranden, dankzij de natuurlijke omstandigheden. Op Fuerteventura ligt de plaats Corralejo met langgerekte stranden aan de Atlantische oceaan, niet ver van de vakantiehuizen voor weekendje weg op de Canarische eilanden. De kleine baai bij Las Clavellinas is een ideaal plekje voor uw familievakantie met nog kleine kinderen of als u niet kunt zwemmen. Dit zijn slechts een paar suggesties over een fantastisch vakantiegebied in Spanje, dit wilt u niet missen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.