De gezellige vakantiehuizen op Canarische eilanden staan klaar voor u

De lastminute vakantiehuizen op de Canarische eilanden zijn verdeeld over de zeven eilanden namelijk la Palma, Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, El Hierro, Lanzarote en Fuerteventura. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Canarische Eilanden


Informatie

De lastminute vakantiehuizen op de Canarische eilanden zijn verdeeld over de zeven eilanden namelijk la Palma, Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, El Hierro, Lanzarote en Fuerteventura. U vindt op deze eilanden niet alleen strandactiviteiten en watersportvoorzieningen. Gelukkig was de bevolking van deze eilanden zo verstandig om de tradities, kunstnijverheid en ambachten zorgvuldig te bewaren en te koesteren. Dit ziet u als toerist terug in het mooie borduurwerk, keramiek, kantklossen, houtsnijwerk. En dan zien de toeristen nog niet wat de oudere generatie nog steeds als hobby in huis produceert. Op La Gomera ontdekt u de uniek gevlochten manden, op El Hierro kunt u schitterend geweven tapijten en tassen ontdekken en kopen, in de stad Ingenio op Gran Canaria zult u het mooiste borduurwerk aantreffen. Op het eiland Tenerife kunt u de traditionele keramieke potten in Guanche stijl nog vinden. Het landschap van de eilanden kan onderling verschillen van lavawoestijn tot oerbos en van duin tot vulkaan. De overeenkomst die u hier zult aantreffen tijdens een vakantie op de Canarische eilanden is de invloed van de vulkanische activiteiten al of niet actief op het landschap met als resultaat het huidige landschap.

De Canarische eilanden

El Hierro vormt het meest westelijke eiland van deze eilandengroep. Vanaf de lastminute vakantiehuizen op Canarische eilanden kunt u in alle rust van mooie natuur genieten op dit eiland, er zijn hier geen zandstranden. Het hele eiland staat nu op werelderfgoedlijst van UNESCO voor natuur, cultuur en landschap. Ondanks dat kunt u aan de kustlijn op ruim 25 duikzones kennis maken met de onderwaterwereld met grotten, scheepswrakken en lavatunnels. Fietsen en wandelen op dit eiland is heerlijk. Fuerteventura, de naam betekent Sterke Wind te danken aan de passaat. Het is er zo droog dat het drinkwater van elders aangevoerd moet worden. De mooiste stranden vindt u bij Corralejo en op het schiereiland Jandia. Dankzij de passaat kunt u hier aan de kustlijn wind- en kitesurfen. In het dorpje Lajares vindt u prachtig kantklos- en borduurwerk. Gran Canaria heeft veel te bieden, meer dan alleen zon, zee en zand. Pozo de las Nieves is de hoogste berg op het eiland met 1949m. Las Palmas dankt haar naam aan de vele aanwezige palmbomen. Op dit eiland vindt u mooie bezienswaardigheden zoals kathedraal van Santa An of het Casa Museo de Colon-het huis en museum van Columbus. La Gomera ligt tussen El Hierro en La Palma en Tenerife. De zwarte stranden en de groene palmbomen en het heldere water vormen een prachtig gebied. Het nationaalpark Garajonay is een mooi gebied met schitterende natuur. U kunt het alleen maar met de boot bereiken vanaf Tenerife. De lastminute vakantiehuizen op de Canarische eilanden zijn een prima begin van uw vakantie op een van de schitterende eilanden met cultuur en natuur.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.