Last Minute Vakantiehuizen in Andalusië

Andalusië is een land van contrasten, met oude steden en prachtige stranden aan de Costa del Sol en de Costa de la Luz, met het bergketen Sierra Nevada, waar men de hoogste berg van Spanje vindt, met de meest zuidelijke ski resort van het Oude continent. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Andalusië


Informatie

Andalusië is een land van contrasten, met oude steden en prachtige stranden aan de Costa del Sol en de Costa de la Luz, met het bergketen Sierra Nevada, waar men de hoogste berg van Spanje vindt, met de meest zuidelijke ski resort van het Oude continent, met de flamenco traditie en de gevarieerde cultuur. Een last minute vakantiehuis in Andalusië zal perfect te combineren zijn met alle bezienswaardigheden om uw verblijf in deze Spaanse regio er een te laten zijn om te onthouden. Gelegen over bijna het gehele zuidelijke deel van het land, is Andalusië onderverdeeld in acht provincies, met grote steden als Sevilla, Cordoba, Malaga en anderen. Het gebied heeft ook een rijke Moorse erfgoed, er zijn voorbeelden van de Moorse architectuur te vinden in tal van plaatsen met een geschiedenis van conquistadores die het Spaanse schiereiland op de Moren heroverden. Van de bergen naar de zee toont de provincie Andalusië zijn oneindige schoonheid in alle facetten voor een geweldige vakantie in Spanje.

Wat val er te zien in een last minute vakantie in Andalusië

Er zijn tal van bezienswaardigheden in deze regio van Spanje waar u uw kennis kunt maken met de Spaanse cultuur en geschiedenis en de ontbrekende kennis kunt aanvullen waar nodig. U kunt genieten van bijvoorbeeld de Moorsih architectuur in Granada, en dat ook de beroemde Alhambra. Wandelen in de Sierra Nevada zijn ook populaire activiteiten in het gebied, en een van de meest perfect passende activiteiten voor deze regio is paardrijden. Zelfs in de Sierra Nevada en de Alpujarra Hills zijn er wandelpaden, er zijn verschillende stallen in Andalusië waar u kunnen leren paardrijden en aansluitend kunt genieten van het uitbundige landschap om je heen te paard. In Granada zijn er ook de Generalife tuinen en de middeleeuwse wijk Albaicín, en als je naar Cordoba reist, zal het historische centrum met zijn mooie moskee u fascineren. In Sevilla is er de kathedraal, het Alcázar paleis en Indië Archief en in Jaén, moet u de sites van Ubeda en Baeza zeker niet missen voor een perfecte vakantie in Andalusië.

Wat te doen in Andalusië

Zoals we reeds vermeldden is een populaire activiteit in dit gebied paardrijden maar ook fietsen en wandelen zijn een geweldige manier om de omgeving te verkennen. Het landschap is gevarieerd, met mooie stranden aan de Costa del Sol en de Costa de la Luz, grote badplaatsen, watersport en veel plezier aan zee. De uitgebreide olijfgaarden in Jaén zijn ook een geweldige plek om lange wandelingen te nemen en te ontspannen tijdens een last minute vakantie in Andalusië, en het Nationaal Park Doñana, een World Heritage Site, is een plaats van een prachtige natuurlijke schoonheid, met diverse flora en fauna . Gaan skiën in de Sierra Nevada in de winter? Of probeer de beroemde flamenco dans in een van de plaatselijke restaurants en cafés in Andalusië. De keuken in dit gebied is een wonder op een bord, met de gebakken vis die zo specifiek is in Cadiz en Malaga, de rauwe ham uit Cordoba, de sherry van Jerez en ga zo maar door. Het doorbrengen van een vakantie in Andalusië is als een andere wereld, een die wordt gedefinieerd door verscheidenheid en de oneindige schoonheid van de natuur en cultuur.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/