Ervaar Spanje bij de sfeervolle lastminute vakantiehuizen in Catalonië

Spanje is onderverdeeld in 17 autonome regio’s en Catalonië is er een van. Hier staan ook de mooie en betaalbare lastminute vakantiehuizen in Catalonië. Het is een welvarend gebied en de hoofdstad is Barcelona. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Catalonie


Informatie

Spanje is onderverdeeld in 17 autonome regio’s en Catalonië is er een van. Hier staan ook de mooie en betaalbare lastminute vakantiehuizen in Catalonië. Het is een welvarend gebied en de hoofdstad is Barcelona. In Catalonië vindt u weer vier provincies namelijk Barcelona, Gerona, Lerida en Tarragona. Het landschap is heel afwisselend met de bergen van de Pyreneeën, wijdse velden, rivierdelta’s en dan de kustlijn aan de Middellandse Zee. In dit gebied zou u kunnen kiezen voor een vakantie in de bergen en ook een paar dagen strand mee pakken. Maak kennis met de vier provincies.

Gerona

Vanaf de lastminute vakantiehuizen in Catalonië kunt u de provincie Gerona verkennen. De hoofdstad is Gerona en andere steden zijn Figueres en de kustplaats Roses. De stad Gerona met het historische gedeelte ligt op de steile heuvel Caputxins. Kenmerkend voor de stad Gerona zijn de Arabische badhuizen, de hangende gebouwen over de rivier Onyar, de bruggen over de rivier en het beroemde plein Plaza de la Independencia waar een gezellige sfeer hangt met restaurant en terrasjes. De Kathedraal is een van de voorbeelden van Gotische architectuur in de stad. Roses is een populaire badplaats aan de Costa Brava. Het ligt in de baai van Roses en het zandstrand van 4km lang is schoon en geliefd. U kunt hier genieten van de jachthavens, boulevard, mogelijkheden voor watersport en strandactiviteiten.

Tarragona

De stad Tarragona is de hoofdstad van de gelijknamige provincie, de stad ligt aan de Costa Dorada niet ver van de lastminute vakantiehuizen in Catalonië. Vlakbij ligt de toeristische en bekende badplaats Salou. Als u op stap bent met de kids, is een bezoek aan het grootste pretparken van Europa, namelijk Port Aventura. U vindt in de stad diverse historische monumenten zoals het werelderfgoed oude Tarraco, of het historsiche stadscentrum of het Balkon van de Middellandse Zee- een historisch uitzichtpunt in de stad. In de stad Figueres kunt u het bekende museum over Salvador Dali bezoeken, de surrealistische schilder. In deze stad werd ook de Catelaanse dans de Sardana geboren.

Lerida

Lerida is de naam van zowel de hoofdstad als de provincie. De zomers kunnen hier erg heet zijn en de winters echt koud. Als u een echt Catalaans feest met tradities wilt meemaken, kiest u dan voor deze plaats en neem deel aan het Festa Major of de Fira de Sant Miquel. Het kasteel Gardeny, of de tuinen van Camps Elises of het mooie bisschopspaleis zijn zeker uw bezoek waard.
Barcelona
Zowel de provincie als de stad heeft van alles te bieden. Deze stad biedt historische cultuur van Gaudie, mooie stranden, bruisend uitgaansleven, mooie haven, prachtige musea, gezellige restaurants. Het is de meest bezochte stad van Spanje en Catalonië. Ontdek de stad tijdens een stadswandeling en bewonder de mooiste plekjes van de stad.
Dit was Catalonië in vogelvlucht, ik heb er weer een reisbestemming voor de toekomst bij, ik hoop u ook. Kijk op de duidelijke website voor mooie accommodaties voor een lastminute in Catalonië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.