De vakantiehuizen aan de Costa Blanca zijn voordelig en gezellig

De lastminute vakantiehuizen aan de Costa Blanca staan aan de oostkust van Spanje. Sommige mensen denken dat de naam verwijst naar witte stranden, nee dus. De naam verwijst naar de amandelteelt met wit-roze bloesem in de bomen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Costa Blanca


Informatie

De lastminute vakantiehuizenaan de Costa Blanca staan aan de oostkust van Spanje. Sommige mensen denken dat de naam verwijst naar witte stranden, nee dus. De naam verwijst naar de amandelteelt met wit-roze bloesem in de bomen, die in vroegere jaren heel actueel was. De zee, het klimaat en de aantrekkelijke stranden zorgen jaarlijks voor talloze vakantiegangers. Liefhebbers van cultuur vinden hier ook veel van hun gading. Lees vooral verder. Een Lastminutes in Spanje heeft als voordeel dat u deze met leuke kortingen kunt boeken en u verrast zowel uzelf evenals uw reisgenoten met een heerlijke vakantie op korte termijn, beter kan niet.

Bezienswaardigheden aan de Costa Blanca

Breng een bezoek aan het prachtige dorp Guadelest vanaf de lastminutes vakantiehuizen aan de Costa Blanca. U kunt hier een kasteel bewonderen vanwaar u ook een mooi uitzicht heeft over de omgeving. De botanische tuin Huerto del Cura vindt u in de plaats Elche en is een prachtig voorbeeld van natuurhistorische cultuur, inclusief de beroemde boom – de Keizerlijke Palm -. Bezoek de stad Alicante zelf en niet alleen het vliegveld. U vindt hier mooie historische gevels, het kasteel van Santa Barbara en natuurlijk demooie wandelboulevard Explanada de Espana. Als u niet naar het kasteel kunt wandelen dan is er ook een lift beschikbaar. Het stadje Altea is een historische stadje met een oude binnenstad, de Virgin del Consuelokerk is een van de toeristische trekpleisters samen met het plein voor de kerk. De witte huisjes en de kunstgalerijen in het stadje bepalen voor een deel de sfeer. Als u van massatoerisme houdt of van een levendig en actief dagje strand is Benidorm een goede plek voor u. Het is alles toerisme wat de klok slaat, met ruimte voor vakantiegangers voor alle leeftijden. Sfeer proeven is altijd leuk of het nu bij u past of niet.

Actief genieten aan de Costa Blanca

De buitenactiviteiten aan de Costa Blanca beperken zich niet alleen tot het strand met strandactiviteiten en watersport zoals zeilen, zwemmen, surfen. Wandelen langs het strand en fietsend of met de scooter het binnenland verkennen is heerlijk, mede dankzij de mooie omgeving en het heerlijke klimaat. Ontdek dan ook onderweg vanaf de lastminutes vakantiehuizen aan de Costa Blanca de Penyal d’I fac, een gigantische kaap die een paar honderd meter uit de Middellandse Zee steekt. U kunt deze in een uur belopen. Ontdek de kalksteengrotten in Busot, de Cuevas de Canalobre, met zeer bijzonder gevormde stalactieten en stalagmieten. Als u bedenkt dat deze zijn ontstaan dankzij een jarenlang natuurlijk proces weet u werkelijk niet wat u ziet. Tot slot nog een tip; aan de Costa Blanca worden diverse markten georganiseerd, u kunt de naam geven van vlooienmarkt of zomermarkt . De vlooienmarkt in Jalon wordt dagelijks gehouden en hier vindt u nog plaatselijke produkten en antiek. Spanje is een veelzijdige vakantiebestemming.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.