Bestemmingen Inspiratie Informatie

Vier de Kerst in een betaalbaar vakantiehuis in Spanje

Bij vakantiehuizen voor Kerst in Spanje ervaren sommigen een lichte tegenstrijdigheid, velen verwachten geen witte kerst in Spanje en dat is toch het ideale plaatje voor velen. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Spanje


Informatie

Bij vakantiehuizen voor Kerst in Spanje ervaren sommigen een lichte tegenstrijdigheid, velen verwachten geen witte kerst in Spanje en dat is toch het ideale plaatje voor velen. Gelukkig weten inmiddels ook veel mensen dat een kerstviering aan de Spaanse kust of in het binnenland heel gezellig en romantisch kan zijn. Boek een vakantiehuis voor het hele gezin of uw vriendengroep, geniet van de vrije tijd en elkaar, verken de omgeving. Vaak is er een keuken in de accommodatie, dus u kunt zelf koken als u wilt. Als u dat niet wilt, bezoekt u een van de gezellige, eenvoudige of luxe eetgelegenheden en probeert een plaatselijk gerecht van het door u gekozen vakantiegebied.

Wintersport in Spanje

Een wintersportvakantie in Spanje is minder bekend maar er zijn wel degelijk sportieve en natuurlijke mogelijkheden voor een wintervakantie vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Spanje. Een mooi skigebied is Sierra Nevada aan de voet van de Granada, de pistes zijn goed onderhouden, de liften zijn ruim voldoende aanwezig. U vindt hier 83km aan pistes en een bekende naam van een skiresort hier is Pradollano. Houdt rekening met wachttijden tijdens het hoogseizoen en het is niet heel goedkoop. Een Spaanse après ski is per definitie niet heel uitbundig, een drankje bij de tapasbar is voor vele Spanjaarden al genoeg. De Spanjaarden zullen u gastvrij ontvangen en families met kinderen zullen zich snel thuis voelen. De kinderen worden op handen gedragen door de Spaanse bevolking.

Kerstmarkten in Spanje

Het is een bekend gegeven dat in de decembermaand de zachte kanten van de mens naar boven komen, niet bij iedereen. Dat ziet u terug in het steeds populairder worden van de sfeervolle Kerstmarkten. Elk land heeft zijn eigen stijl. Zo vindt u vanaf de vakantiehuizen in Spanje gezellige decembermarkten in Madrid en Valencia naast de vele kleine markten in een dorp met alles kleinschallig en kerststal. Madrid houdt jaarlijks op de Plaza Mayor een kerstmarkt met lichtjes, versieringen, niet alleen de toeristen maar ook de Spanjaarden zelf komen hier massaal op af. De sfeer is typisch Spaans, hartverwarmend en gezellig. In Valencia staat jaarlijks in het centrum een grote kerststal, er zijn overal lichtjes en er is een markt, er is een kunstijsbaan, wat wilt u nog meer ? Een Kerstvakantie in Spanje is fantastisch.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.