Vakantiehuizen voor Oud en Nieuw Ierland

Een vakantie met Oud en Nieuw in Ierland is zeker de moeite waard. Over het algemeen vindt u hier rust, natuur en tradities. Elke graafschap heeft zijn eigen charme en eigen-aardigheden. In het zuiden vindt u lekker eten, een golfbaan maar ook een vakantie... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Ierland


Informatie

Een vakantie met Oud en Nieuw in Ierland is zeker de moeite waard. Over het algemeen vindt u hier rust, natuur en tradities. Elke graafschap heeft zijn eigen charme en eigen-aardigheden. In het zuiden vindt u lekker eten, een golfbaan maar ook een vakantie aan de kust en kuuroorden. De boerenmarkten vindt u in bijna elk dorp met van alles wat. Ontdek Dublin, de stad waar het Dublin kasteel uit de 13e eeuw staat. Kies voor een stadswandeling in een feestelijk stad, ontdek het Trinity college of het number twenty nine house in Dublin. Dit is een openluchtmuseum in de stad in de vorm van een middenklas woning rond 1800. Het Newbridgehuis is ook een aanrader, de nationaal botanische tuinen in Dublin zijn groot en mooi. U komt ogen en tijd te kort in deze stad.

Er valt van alles te zien en te beleven in Ierland

Maak kennis met de cultuur tijdens een vakantie met Oud en Nieuw in Ierland. Ierland heeft typerende culturele bezienswaardigheden in het natuurlijk landschap zoals de kastelen. Het kasteel bij Cahir in county Tipperary is daar een prachtig voorbeeld van. De kloosters en kerken zijn stille getuigen van de rijke katholieke historische achtergrond van dit land. De ronde torens uit de 9e tot 12e eeuw functioneerden toendertijd als toevluchtsoord, er staat er een in Glendalough. Ontdek de grafheuvels en dolmens in Ierland, zij bepalen voor een deel het Ierse landschap. Oghamstenen zijn Iers-Keltische schriften op steen zoals de Stone Corridor. De landschappen zijn rustgevend, groen met weilanden maar ook met heuvels en dalen. En dan is er nog de Atlantische kust met rotspartijen en kliffen.

De actieve vakantie met Oud en Nieuw vliegt voorbij

Dankzij de natuurlijke omgeving kunt u met de vakantie met Oud en Nieuw in Ierland eindeloos genieten van buitenactiviteiten. In de Bluestack bergen liggen prachtige routes voor wandelaars. In Coillte Outdoors kunt u door de bossen prachtige tochten maken op uw wandelschoenen en mountainbiken. Afhankelijk van het weer kunt u zelfs wildwatervaren in Galway. De ring of Kerry is de mooiste route in Ierland eindigend in Killarney. Deze 216 km met de fiets, op het paard, op het motor of met de motor is onvergetelijk. U kunt natuurlijk ook een stukje van de route volgen. Ierland is een populaire vakantiebestemming bij mensen die aangetrokken worden door de combinatie van natuur en cultuur, sfeer en rust.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.