Bestemmingen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor Kerstmis Ierland

Tijdens de Kerstvakantie in Ierland komt u in aanraking met diverse culturele bezienswaardigheden. Het nationale symbool is de Keltische harp. U kunt tijdens de Kerst Bru na Boinne-archeologische vindplaats bij Byne ontdekken... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Ierland


Informatie

Tijdens de Kerstvakantie in Ierland komt u in aanraking met diverse culturele bezienswaardigheden. Het nationale symbool is de Keltische harp. U kunt tijdens de Kerst Bru na Boinne-archeologische vindplaats bij Byne ontdekken of kies voor het Skelig Micheal eiland met het Keltische kruis, de kathedraal en klooster. De sierspeld van Tara is nu tentoongesteld in het nationaal museum van Ierland in Dublin. Bezoek de grafheuvels van Newgrange. Het is een graftombe in de vorm van een ganggraf in de county Meath. Er wordt beweerd dat dit monument ouder is de dan de piramiden van Egypte. In Glendalough vindt u het klooster van St Kevin, Er is een soort van kerk, St Kevins bed is uitgehouwen uit de rotsen en het eenvoudige St Kevins cross. Het eenvoudige Keltische kruis speelt hier de hoofdrol, heel bijzonder tijdens de Kerst.

De actieve Kerstvakantie in Ierland is anders

Een bezoek aan Glendalough tijdens een Kerstvakantie in Ierland is nauw verbonden met de Wicklow bergen. Hier lopen diverse wandelpaden, korte- en langeafstandswandelingen voor beginnende en gevorderden wandelaars. Het bezoekerscentrum heeft veel informatie in huis voor de liefhebbers. Het klimgebied in de vorm van de granieten kliffen is bijzonder, afhankelijk van het weer toegankelijk tijdens de Kerstvakantie. Dankzij een ervaren en all-round klimclub kunt u hier veel van verwachten. De Araneilanden bij Galway zijn drie traditionele eilanden met visserij en toerisme als inkomen, ontdek deze eilanden. Dankzij de prachtige Ierse kust kunt u kiezen voor mooie strandwandelingen of een bezoek aan vissersdorp met een gezellig visrestaurant voor culinaire verwennerij.

Ontdek de natuurlijke monumenten in Ierland

De klippen van Moher zijn een prachtig voorbeeld van de natuurlijke monumenten. Tijdens de Kerstvakantie in Ierland zullen de liefhebbers van rust, natuur en cultuur hier maximaal van genieten. De natuurlijke klippen zijn 8km lang en 120 diep in de Oceaan. Het is een mooi resultaat van een jarenlang natuurlijk proces, dit mag u niet missen. Het landschap van Ierland kunt u omschrijven met woorden als westkust met stranden, kalksteengrotten en meren, met menselijke invloeden als forten en graftombes. In het Killarney nationaalpark is een landschap met talloze prachtige meren. Kijk rond in de omgeving en geniet van het prachtige uitzicht.


Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.