Last Minute Vakantiehuizen Ierland

Door een last minute vakantiehuis in Ierland te huren ontdekt u dit groene land van het klavertje vier (shamrock), de Keltische harp en Guinness. Het is een ideale bestemming voor een autovakantie of om te wandelen en te... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Ierland


Informatie

Door een last minute vakantiehuis in Ierland te huren ontdekt u dit groene land van het klavertje vier (shamrock), de Keltische harp en Guinness. Het is een ideale bestemming voor een autovakantie of om te wandelen en te fietsen en zodoende de prachtige natuur te ontdekken. De grote wegen nemen u mee langs de veelal ruige kust van Ierland, door kleurrijke dorpen en levendige steden. Met name West Ierland is een geliefde vakantiebestemming, deels door de zuidelijke golfstroom die hier stroomt. Het weer is zonniger, de temperaturen hoger en u vindt hier subtropische planten. De Ring of Kerry die hier loopt is dan ook een geliefde route voor automobilisten. Te voet kunt u de Kerry Way lopen, vanaf Killarney loopt de rondweg via Waterville weer terug. Onderweg heeft u schitterende uitzichten over de zee en de heuvels. Geniet met volle teugen van uw vakantie in Ierland.

Cultuur beleven in Ierland 

De hoofdstad Dublin is een goede plaats om uw cultuurvakantie te beginnen en met de last minute vakantiehuizen in Ierland kunt u spontaan op pad gaan. Na aankomst in Ierland kunt u genieten van een goede maaltijd in de pub en een glas Guinness. Is het nog iets te vroeg op de dag dan kunt u ook eerst een bezoek brengen aan de Guinness brouwerij. Ierland staat ook vol met oude kastelen en landhuizen die zeker de moeite van een bezoek waard zijn, al zou het alleen maar zijn om de aanblik die zij bieden in de soms ruige natuur. Het bekendste kasteel is Blarney Castle, waar u de gelijknamige steen kunt kussen. Het Ierse nationaal Heritage Park is een openluchtmuseum die u mee terug neemt in de tijd in Ierland. De pittoreske vuurtoren bij Churchtown, de druipsteengrot Dunmore Cave en de prachtige romaanse kerk op Rock of Cashel mogen niet ontbreken tijdens uw vakantie in Ierland.

Ontdek de groene natuur 

De nationale kleur van Ierland is niet voor niets groen, u zult merken dat u in Ierland omgeven wordt door groene heuvels, weiden, bossen en moerassen. Toch is het landschap zee afwisselend. Het groen langs de kust steekt af tegen de blauwe zee, terwijl op andere plaatsen de groen samengaat met een donker meer en een dreigende lucht. Ook dit is de natuur dat u zult ontdekken met de last minute vakantiehuizen in Ierland. Ontdek het nationaalpark Connemara met heidevelden, bossen, vennen en bergen. Een indrukwekkend landschap en heerlijk om te wandelen. Steek de zee over in de cable car bij Dursey Island, wellicht zelfs samen met een paar schapen of en koe en ontdek dit pittoreske groene eiland met steile kliffen en de ruïnes die hier achtergebleven zijn. Op het schiereiland Dingle vindt u fijne zandstranden voor een echte strandvakantie en kunt u kennis maken met de dolfijn Fungi die in de baai leeft. Ook deze vakantie in de natuur begint met één van de last minute vakantiehuizen in Ierland van Bungalow.Net.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.