Vakantiehuizen voor een weekendje weg Ierland

Eeuwenoude kastelen, prachtige tuinen, kleurrijke vissersdorpjes, enorme kliffen en de prachtige natuur, dit alles vindt u in Ierland. Ierland is gelegen naast Groot Brittannië en is een heel veelzijdig land. Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Ierland


Informatie

Eeuwenoude kastelen, prachtige tuinen, kleurrijke vissersdorpjes, enorme kliffen en de prachtige natuur, dit alles vindt u in Ierland. Ierland is gelegen naast Groot Brittannië en is een heel veelzijdig land. U kunt hier onder andere genieten van de prachtige natuur, een bezoek brengen aan de hoofdstad Dublin en nog veel meer. Tijdens uw weekendje weg zijn er genoeg dingen om te doen en te zien. Bent u een natuurliefhebber? Dan kijkt u in Ierland waarschijnlijk uw ogen uit in de prachtige natuur. Maak eindeloze wandelingen door de mooie natuur en ontdek de schoonheid van het land. Ook kunt u hier grote steden bezoeken zoals Cork of Dublin. Hier kunt u behalve lekker winkelen ook de prachtige bezienswaardigheden die deze steden rijk zijn bewonderen. Wanneer u op zoek bent naar een actief, cultureel of veelzijdig weekendje weg is Ierland de juiste bestemming voor u.

Weekendje weg in Ierland


De natuur in Ierland is erg gevarieerd. In het midden van het land treft u een golvend landschap omringd door een rand van bergen en heuvels. Ook zijn hier vele meren te vinden waarvan onder andere het Lough Neagh meer, dit is het grootste meer van Ierland en Groot Brittannië samen. Een bezoek aan de Wicklow Mountains is ook zeker de moeite waard. In dit prachtige gebergte ontspringen meerdere rivieren, de bekendste rivier die hier ontspringt is de Liffey die dwars door Dublin heen loopt. Er zijn hier meerdere wandelroutes die u langs prachtige uitzichten leiden. De bekendste wandelroute hiervan is een deel van de E8, deze wandelroute  loopt door heel Europa en eindigt uiteindelijk in Turkije. In de hoofdstad Dublin zijn ook veel dingen te doen en te bezichtigen. Bezoek bijvoorbeeld het Guinness storehouse. Dit is een enorm museum waar het hele proces wordt afgebeeld hoe het populaire Ierse bier Guinness wordt gebrouwen. Ook voor uw kinderen is dit leuk om te zien omdat het erg interactief is. Wilt u gezellig iets drinken als u in Dublin bent? Dan is de Temple bar District een leuke plek om dat te doen. Drankjes waar de Ieren trots op zijn, is de Ierse Whiskey en het Guinness bier. Andere bezienswaardigheden in Dublin zijn onder andere het Trinity College, een oude universiteit waar de Book of the Kells te vinden is, of het Saint Patricks Cathedral. De stad Cork is de op een na grootste stad van Ierland en ook een van de oudste steden. Deze stad beschikt over een prachtig historisch centrum met een heel eigen karakter. Bijzondere gebouwen in deze stad zijn de St. Mary’s Cathedral en de Cork Opera House. Dicht bij het dorpje Letterfrack ligt het voormalige landhuis en klooster genaamd Kylemore Abbey. U kunt hier de tuinen en het huis van het klooster bezoeken.
 

Vakantiewoningen voor een weekendje weg


Wilt u ontspannen in een mooie villa, een gezellig appartement of een leuke bungalow? Bungalow.Net biedt u vele soorten vakantiewoningen aan. Kiest u voor een woning met een grote keuken, een sfeervolle openhaard of juist een zwembad? Er zijn heel veel dingen mogelijk. Ook zijn er veel leuke accommodaties waar uw hond van harte welkom is. Een aantal accommodaties zijn kindvriendelijk aangepast zodat zij ook kunnen genieten in een vakantiewoning tijdens het weekendje weg. Vergelijk alle woningen op onze site en vind zo de perfecte vakantiewoning voor uw weekendje weg in Ierland.

Bent u geïnteresseerd in Ierland en lijkt het uw leuk om hier uw weekendje weg door te brengen? Zoek dan een mooie vakantiewoning uit en boek deze vandaag nog bij Bungalow.Net voor het perfecte weekendje weg in het schitterende Ierland. Handig om te weten is dat Bungalow.Net u altijd de laagste prijsgarantie biedt.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/