Vakantiehuizen voor Oud en Nieuw Cyprus

Geniet tijdens de jaarwisseling van een mooie vakantie met Oud en Nieuw op Cyprus.Het aanbod van cultuur is interessant, ontdek de rots van Aphrodite. Dit zou de geboorteplaats van de godin van de liefde zijn. Als u het Troodosgebergte ontdekt... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Cyprus


Informatie

Geniet tijdens de jaarwisseling van een mooie vakantie met Oud en Nieuw op Cyprus.Het aanbod van cultuur is interessant, ontdek de rots van Aphrodite. Dit zou de geboorteplaats van de godin van de liefde zijn. Als u het Troodosgebergte ontdekt, kunt u het Kykkos klooster en Trooditissa klooster bezoeken. Beiden zijn heel bijzonder. Het Kykkosklooster huisvest mooie religieuze kunst inclusief iconen, het is niet voor niets een bedevaartsplaats voor velen. Ontdek de stad Nicosia met het Cyprus museum, Aartsbisschoppelijk paleis en het Iconenmuseum. Bezoek Farmagusta, de vissersplaats met haven, biedt een centrum ommuurd door stadsmuren. De zandstranden zijn prachtig hier, de lokale markt op vrijdag is gezellig. Geniet van Cyprus in een feestelijke sfeer.

Een actieve vakantie met Oud en Nieuw is leuk voor jong en oud

De Coralbaai in Paphos is populair met een groot zandstrand. Het is een mooi gebied voor uw wandeling of fietstocht. Tijdens een vakantie met Oud en Nieuw kunt u genieten van schiereiland Akamas. Het is een natuurreservaat met zand en zee. U kunt hier in de winter niet zwemmen vanwege de temperatuur maar wel een boottocht maken, strandwandeling maken, jeepsafari maken of de kloof van Avakas bezoeken. Wat velen niet weten is dat u in het Troodosgebergte kunt kiezen voor een wintersportvakantie bij Platres en Troodos. Vergeet uw zonnecreme niet tijdens de jaarwisseling. De zon heeft bijzondere kracht in deze periode. Tijdens deze vakantie kunt u ontspannen genieten van de welverdiende rust.

De strandvakantie op Cyprus is leuk

De jaarwisseling op Cyprus is anders. De vier stranden bij Larnaca zijn prachtig. Al is het dan misschien te koud om te zwemmen, u kunt hier wel fijn genieten van een wandeling en de rustgevende zee. U kunt hier ook een kunstgalerij bezoeken.en er zijn hier twee kunstacademies. Het Yanathes strand is klein en rustig evenals het Castella strand. Afhankelijk van het klimaat kunt u op Cyprus kiezen voor watersportactiviteiten. Duiken, snorkelen, surfen en kajakken, catamaran varen behoren tot de mogelijkheden. Een bootexcursie maken is uniek deze tijd van het jaar. Oud en nieuw vieren op het strand is anders, deze vakantie kunt u gezellig met het hele gezin doorbrengen of u kiest misschien wel voor een romantisch onderonsje. Maak de juiste keus.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.