Vakantiehuizen voor een weekendje weg Cyprus

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op Cyprus kunt u kennis maken met de cultuur van dit eiland. Bezoek de ruines in Paphos. Ontdek vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op Cyprus het dorp Lefkara met kantwerk en ambachtelijk... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Cyprus


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op Cyprus kunt u kennis maken met de cultuur van dit eiland. Bezoek de ruines in Paphos. Ontdek vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op Cyprus het dorp Lefkara met kantwerk en ambachtelijk zilverwerk en streekgerechten. Choirokoitia is een archeologische vindplaats uit het Neolithicum, voor de liefhebbers vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op Cyprus. De baden vanAphrodite vindt u op het schiereiland Akamas bij het stadje Polis, een bijzondere bezienswaardigheid met de fontein van de Liefde met het liefdesdrankje van Aphrodite. Bij Kourion vindt u restanten van een voormalige stad met mozaïeken, baden en necropool. Geniet vanaf de vakantiehuizen van uw cultureel weekendje weg op Cyprus.

Boek nu uw weekendje weg op Cyprus voor een complete vakantie 

Op Cyprus kunt u veel verwachten van uw vakantie. Boek nu uw weekendje weg op Cyprus voor een complete vakantie. Ontdek het Troodosgebergte tijdens een weekendje weg op Cyprus met het hoogste punt van 1952 meter. U vindt hier ook het Kykkosklooster, een perfecte combinatie met een wandelvakantie in deze prachtige omgeving. Als u een stadje bezoekt zoals Nicosia met het Cyprusmuseum , Aartsbisschoppelijk palei en het Iconenmuseum kunt u tijdens dezelfde dagexcursie tijdens uw last minute weekendje weg op Cyprus genieten van de prachtige stranden in de nabije omgeving. Bezoek tijdens een weekendje weg op Cyprus de rots van Aphrodite op Pafos. Ook hier vindt u weer de perfecte mix van cultuur en strandvakantie.

Een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Cyprus 

Kies voor een strandvakantie tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Cyprus. Cyprus heeft een complete strandvakantie voor u in petto met het eiland Cyprus, Larnaca, Farmagusta en Pafos. Bij Larnaca vindt u tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie op Cyprus de mooie wandelpromenade Finikoudes bij de jachthaven. U vindt mooie stranden bij Phinikoudes strand, Mc Kenzie strand met watersportvakantie. Pafos biedt tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de kinderen in Cyprus een romantisch weekendje weg op Cyprus en gezellige uitgaansmogelijkheden bij Agia Napa. Informeer vooraf op vakantielocatie naar de watersportvakantiemogelijkheden.tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie op Cyprus. Dit weekendje weg op Cyprus is uniek.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.