Last Minute Vakantiehuizen Cyprus

De last minute vakantiehuizen op Cyprus zijn een betaalbare manier om uw dromen werkelijkheid te laten worden, dankzij het fantastische klimaat aan de Middellandse Zee. Cyprus het hele jaar door een geweldige vakantiebestemming... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Cyprus


Informatie

De last minute vakantiehuizen op Cyprus zijn een betaalbare manier om uw dromen werkelijkheid te laten worden, dankzij het fantastische klimaat aan de Middellandse Zee. Cyprus het hele jaar door een geweldige vakantiebestemming en wat denkt u van een vakantie aan zee of een vakantiehuisje aan een afgezonderde baai op Cyprus en geniet van een romantisch onderonsje voor twee. Als u iets unieks wilt beleven gaat u naar de zoutmeren van Larnaca en kunt u de duizenden roze flamingo’s bewonderen die hier overwinteren. De bergen op Cyprus zijn ook ideaal voor prachtige wandelingen. Wilt u de cultuur opsnuiven? Dan zijn er de indrukwekkende Neolithische bezienswaardigheden zoals Khirokitia, oude steden zoals Paphos, negen Middeleeuwse kastelen en niet te vergeten de talloze historische kerken en kloosters, zoals de beroemde beschilderde kerken in het Troodosgebergte. Aan de noordkust van Cyprus kunt u kennis maken met de invloeden uit de Ottomaanse cultuur. Bezoek het Kyreniakasteel uit de 16e eeuw, compleet met het Schipbreukmuseum.

Een actief avontuur op Cyprus

De vakantiehuizen op Cyprus zijn de perfecte basis voor een avontuur in de buitenlucht. Begin aan het strand zoals bij het Paphos resort bij de koraalbaai, aan de baai van Potima of in de heuvels van Aphrodite, Deze laatste locatie biedt ook uitstekende golfmogelijkheden. Met een last minute op Cyprus kunt u genieten van de diverse watersport zoals zwemmen, duiken, snorkelen, zeilen, diepzee vissen en windsurfen. De bergen op Cyprus  een geweldig vertrekpunt voor een prachtig wandelavontuur, bijvoorbeeld naar de populaire Caledonia watervallen in het Troodos gebergte. Terwijl u in de winter terecht kunt bij skiresorts zoals Prodromos of Sun Valley op de berg Olympus. Pak uw zwemkleding en wandelschoenen in en boek vandaag nog een van de last minute vakantiehuizen op Cyprus bij Bungalow.Net.

Historische vakantie op een eiland

Beleef de duizenden jaren geschiedenis van Cyprus. Met de last minutes is dit een betaalbare manier om te genieten van een cultuurvakantie aan de Middellandse Zee. Bezoek oude steden zoals Paphos met de Koningsgraven uit de 4e eeuw v.Chr. en de populaire rots van Aphrodite. Dichtbij uw last minute vakantiehuis op Cyprus vindt u talloze traditionele dorpen en u kunt genieten van een stedentrip naar Limassol, de tweede grote stad van Cyprus, om de oude archeologische bezienswaardigheden Amathus en Kourion te bezoeken. Herleef de donkere jaren van de Middeleeuwen met een bezoek aan het Kolossikasteel uit de 13e eeuw, dat ooit het huis was van de Tempeliers of het kasteel waar Richard I van Engeland (Leeuwenhart) trouwde met prinses Beregaria van Navarra trouwde in 1190. Bent u enthousiast geworden over dit veelzijdige land? Kies dan voor een last minute vakantie op Cyprus.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.