Vakantiehuizen voor de Meivakantie Cyprus

Vanaf een vakantiehuizen voor meivakantie op Cyprus vindt u een mix van natuur en cultuur in een eilandensfeer. Paphos is een deel van Cyprus met een prachtige jachthaven, mooie stranden in de nabije omgeving van het Troodosgebergte. Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Cyprus


Informatie

Vanaf een vakantiehuizen voor meivakantie op Cyprus vindt u een mix van natuur en cultuur in een eilandensfeer. Paphos is een deel van Cyprus met een prachtige jachthaven, mooie stranden in de nabije omgeving van het Troodosgebergte. Een wandelvakantie en fietsvakantie vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie op Cyprus is een groot succes als u wilt ontspannen in de natuur. De rots van Aphrodite is een aanrader tijdens een toer op het eiland vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie op Cyprus. Paphos is onder te verdelen in vier –wijken-. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie op Cyprus vindt u hier een rijke cultuur zoals het archeologische park met villa´s met mozaïekvloeren, de catacomben Agia Solomoni, of de koningsgraven. Cyprus is een complete meivakantie bestemming.

Boek nu uw meivakantie op Cyprus voor een mooie cultuurvakantie

Boek nu uw meivakantie op Cyprus voor een mooie cultuurvakantie, Larnaca en Paphos zijn de hoofdleveranciers. Tijdens een meivakantie op Cyprus kunt u op Paphos de opgravingen bij Kato Paphos bewonderen met het prachtige uitzicht op Neo Paphos. De haven met fort, het archeologisch museum en het etnografisch museum is zeker het bekijken waard tijdens een meivakantie op Cyprus. Bij Larnaca vindt u het museum van natuurlijke geschiedenis en het archeologische museum. Bezoek het zoutmeer van Larnaca tijdens een meivakantie op Cyprus, een ex-zoutvindplaats die nu functioneert als winterverblijf voor de flamingo´s. De Hala Sultan Tekke is een moskee vlakbij het meer, Umm Haram. Het kasteel Larnaca is een bezoek waard. U weet niet wat u ziet op Cyprus.

Kies voor een actieve meivakantie met de familie op Cyprus

Tijdens een actieve meivakantie met de familie op Cyprus kunt u heerlijk genieten van de omgeving. Denkt u hierbij aan de Dolfijnbootsafari bij Farmagusta. Bezoek ook het park Waterworld met zwembaden en glijbanen. Larnaca is erg leuk voor vakantie met kinderen in mei op Cyprus dankzij de mooie stranden en Finikoudes, de mooie wandelpromenade. Deze laatste is een grote toeristische trekpleister tijdens een meivakantie met de familie op Cyprus. Het strand van Larnaca is goudgeel en loopt geleidelijk de zee in. Een paar mooie stranden tijdens een meivakantie met de familie op Cyprus zijn Phinkoudes strand direkt langs de promenade. Andere stranden zijn McKenzie strand met prachtig wit zand, ideaal voor watersportvakantie, Yanathes strand-klein en rustig of het Castelle strand-klein en rustig.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.