Bestemmingen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor Kerstmis Cyprus

Ontdek de cultuur tijdens een Kerstvakantie op Cyprus. Zo vindt u op Paphos een bijzondere verzameling van de ruines uit de Romeinse tijd, deze gaan ver terug in de tijd. Bezoek het Kykkosklooster als... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Cyprus


Informatie

Ontdek de cultuur tijdens een Kerstvakantie op Cyprus. Zo vindt u op Paphos een bijzondere verzameling van de ruines uit de Romeinse tijd, deze gaan ver terug in de tijd. Bezoek het Kykkosklooster als u daadwerkelijk de sfeer wilt proeven van de kloosters van toen. Pano Lefkara is een dorp waar ambachten als handgemaakt kantwerk en zilversmederij nog leven. De omgeving is prachtig en de eindproducten zijn unieke souvenirs voor de thuisblijvers en uzelf. De archeologische vindplaats Choirokoitia wordt beschermd door UNESCO. Hier gaat u meer dan 7000 jaar terug in de tijd, de ronde binnen stadsmuren zijn vrij uniek. De haven van Paphos is een mix van historie en huidige havenactiviteiten. De maritieme sfeer in Paphos is speciaal en gezellig.

Ontdek het strand tijdens de Kerst op Cyprus

Een kerstvakantie op Cyprus is zeker geen garantie voor een witte kerst, het staat wel garant voor gezelligheid op een eiland. Het klimaat in december zal u niet direct een strandvakantie met zwemmen bezorgen. De strandwandeling met uw partner of uw gezin of huisdier is een bijzondere ervaring in deze tijd van het jaar. Het uitgaansleven in Ayia Napa heeft beslist een feestelijk tintje. De mogelijkheden voor een bootexcursie zijn rijk vertegenwoordigd. In Farmagusta vindt u een haven in combinatie met een vissersplaatsje. Het centrum van Farmagusta is gezellig. De dolfijnboot safari is een mix van dolfijnen spotten en boottochten maken. Waterworld is een waterpark met diverse zwembaden en glijbanen. U komt tijd te kort op Cyprus.

Een actieve Kerstvakantie op Cyprus is speciaal

Geniet actief van uw Kerstvakantie op Cyprus. U treft hier mooie natuurgebieden aan zoals het Troodosgebergte op Paphos. Zowel hier als op de stranden kunt u genieten op de mountainbike en wandelschoenen. Op Larnaca vindt u de Finikoudes Promenade, ook wel de Palmbomen promenade genoemd dankzij de vele palmbomen, is populair bij de bezoekers en inwoners. U vindt hier natuur en sfeer, romantiek en gezelligheid. Zo vindt u prachtige natuur bij Kaap Gkreko, Athalassa en Polemidia bij Limmassol. Tijdens deze wintervakantie kunt u kiezen voor rust maar ook voor een gezellig avondje uit of een stevige wandeling overdag. Op Cyprus is het klimaat in december nog heel geriefelijk.


Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.